üstmenu

Başakşehir Taşıma Şirketleri

Başakşehir Taşıma Şirketleri

Başakşehir taşıma şirketi olarak ihtiyacınız olan tüm evden eve taşımacılık hizmetlerini sizlere sunuyoruz.Firmamız, kurulduğu tarihten itibaren müşterileri hiçbir şekilde mağdur etmeden, problemler taşıma hizmetleri gerçekleştirmektedir. Başta İstanbul ve çevresi olmak üzere Türkiye’nin her köşesine Başakşehir evden eve nakliyat, Başakşehir ofis taşıma, Başakşehir parsiyel eşya taşıma, Başakşehir sigortalı taşıma, Başakşehir asansörlü taşıma hizmetleri sunmaktayız

Şirketimizden hizmet almaya karar verdiğiniz takdirde ilk olarak evinize ücretsiz eksper göndeririz. Eksper eşyaların sayısını, ebatlarını inceler ve eşyaların taşınacak yol mesafesini de hesaba katarak size uygun bir iş planı hazırlar. Taşınma işlemi bu taşınma planına uygun olarak gerçekleşir.
Firmamız teknolojiyi yakından takip ederek hizmetlerinde aktif olarak kullanmaktadır. Sürekli gelişerek ve çağa ayak uydurarak hizmetler sağlayan firmamız pratik ve kolay taşımacılığın adresi olmuştur. Günümüzde binaların yüksek katlardan oluşması ya da bina içindeki asansörlerin kullanımına izin verilmemesi gibi durumlara bağlı olarak asansörlü araçları hizmetlerimize dahil ettik. Neredeyse tüm hizmetlerimizi asansörlü araçlarla pratik ve kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmekteyiz.

Başakşehir taşıma şirketi olarak evden eve nakliyat işlemlerimizi plan ve program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Böylece disiplinli ve kusursuz hizmetler sağlıyoruz. Taşınma öncesi eşyalarınıza uygun bir iş planı hazırlayıp tüm işlemlerimizi aşamalı olarak bu plan çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bulunduğunuz eve geldikten sonra eşyalarınızı özenle paketleyerek koruma altına almaktayız. Eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını önemseyen firmamız, eşyalarınızı ambalajlayarak ve sigorta kapsamında taşıyarak güvence altına almaktadır. Eşyalarınızın güvenle taşınması için gerekli tüm prosedürleri uyguluyoruz.

70 tane geniş araçtan oluşan filomuz ve asansörlü araçlarımız ile İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerine profesyonel taşıma hizmetleri sunmaktayız.. Sizler de hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başakşehir taşıma şirketleri

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.