üstmenu

Evden Eve Taşımacılık

Taşımacılık sektöründe uzun yıllar varlığını sürdüren ve profesyonel taşımacılık faaliyeti gösteren Uğur Nakliyat, sizlere verimli ve yüksek kaliteli taşımacılık hizmetleri sunar. Ev eşyalarınızın tümünü özenle, hassasiyet içerisinde; eğitimli, tecrübeli personellerimiz ile taşıyoruz. Firmamız bünyesinde yeterli sayıda uzman personel ve geniş araç filosu bulunmaktadır. Firmamız son zamanların popüler taşıma araçları olan asansörlü vinçleri hizmetlerinde kullanarak taşımacılık hizmetlerini pratik ve hızlı bir hale getirmiştir. İstanbul merkezli firmamız başta İstanbul olmak üzere şehir içi ve şehirler arası olarak aklınıza gelebilecek tüm taşıma hizmetlerini sizlere sunar. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, parsiyel eşya taşıma, antika eşya taşımacılığı, villa taşımacılığı ve eşya depolama gibi her türlü taşımacılık hizmet çeşitlerini sizlere sunuyoruz.Vermiş olduğumuz tüm hizmetler sigorta güvencesi altındadır. Taşıma öncesi sizinle karşılıklı sözleşme imzalayarak eşyalarınızın tümünü resmi olarak sigortalıyoruz.
Firmamız sektörde adını duyurarak sağladığı başarılı hizmetlerle fark yaratmıştır. Türkiye’nin tüm şehirlerinde en çok tercih edilen firmalar arasındadır.

Evden Eve Taşımacılık Aşamaları

Evden eve taşımacılık hizmetlerimizi bir plan çerçevesinde sistemli olarak sağlamaktayız.  Müşteri temsilcimizle irtibata geçtiğiniz zaman temsilcimiz önce size evinizde kaç oda olduğu, eski ve yeni evinizin kaçıncı katta bulunduğu gibi sorular sorar. Bu bilgileri edindikten sonra size uygun bir fiyat teklifi sunar. Fiyat teklifini kabul etmeniz halinde evinize ücretsiz eksper göndererek bir taşınma planı oluşturuyoruz. Taşınma günü öncesi gerekli tüm ekipmanları ve araçları temin ediyoruz. ve sizinle belirlediğimiz tarihte hazır bir şekilde bulunduğunuz konuma geliyoruz. İlk önce sökme işlemleri bulunan eşyalarınızın sökülmesini gerçekleştirip tüm eşyalarınızı özenle paketliyoruz. Paketleme işlemlerimizi özel ambalajlar ve hassas paketleme teknikleriyle gerçekleştirmekteyiz. Eşyalarınızı paketledikten sonra eşyalarınızı son teknoloji ürünü olan asansörlü araçlarla geniş araçlarımıza kısa bir süre içerisinde taşıyoruz. Sonra yeni evinize giderek eşyalarınızın kurulum işlemlerini yapıp sizlerin istediği şekilde yerleştiriyoruz. Evden eve taşımacılık hizmetimizi son derece dikkat ederek prosedürlere uygun olarak sağlıyoruz. Bütün evden eve taşımacılık hizmetlerimizi uygun fiyatlarla sağlayan firmamızdan avantajlı bir hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

evden eve taşımacılık

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.