üstmenu

Ümraniye Evden Eve Nakliyat

Ümraniye evden eve nakliyat sektöründe bulunan nakliye firmalarına baktığınız zaman en üstlerde bulunan firmamız sizler için en iyi hizmeti sunarken en uygun fiyat garantisi vermektedir. Eşyalarınızı adeta kendi eşyalarımız gibi taşıyarak eski evinizden yeni evinize özenli ve düzenli bir şekilde taşımaktayız. Firmamız büyümekte olan ve kendini her geçen gün daha da geliştiren köklü ve kurumsal bir firmadır. 1978 yılında başlamış olduğumuz evden eve nakliyat hizmetini en başta sadece tek bir araç ile yapıyorduk geçen 40 yılı aşkın sürede araç filomuza sürekli olarak yeni araçlar ve yeni ekip arkadaşları ekleyerek kendimizi geliştirdik ve firmamızı büyüttük.

Günümüzde en uygun ücretlerle en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız ve bunu şuan bile iyi bir şekilde yaptığımızı düşünüyoruz. Eşyalarınızı taşımak için kullandığımız araçların hepsi firmamıza ait olup neredeyse bütün nakliye personellerimiz de sigortalı olarak çalışan ve maaşlarını aylık olarak alan insanlardan oluşmaktadır.

Nakliye personellerimizin yanında beyaz yaka çalışanlarımız da bu sektörde tecrübeli kişilerdir. Zamanında sadece tek bir araçla İstanbul’da başladığımız evden eve nakliyat hizmetimizi bugün bütün Türkiye’de vermekteyiz. Ümraniye evden eve nakliyat hizmeti de bu hizmetler arasında büyük bir öneme ve yere sahip olan hizmetlerimizin başında gelmektedir. Ümraniye’den farklı bir yere veya farklı bir yerden Ümraniye ilçesine evinizi taşımayı planlıyorsanız Uğur Nakliyat olarak sizin için en iyi seçenek olduğumuzu belirtmek isterim. Eşyalarınızı taşımaya son derece uygun araçlarla taşımamıza rağmen bütün eşyalarınızı sigortalı olarak taşımaktayız. Herhangi bir eşyanıza istenmeyecek bir zarar gelmesi durumunda bütün zararınız çalışmakta olduğumuz sigorta firmaları tarafından karşılanmaktadır.

 

Ümraniye Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Nakliye Sigortası Yapıyor Muyuz?

Firmamız eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınması için bütün önlemleri aldıktan sonra onları sigorta firmalarınca sigortalayarak işini garantiye almaktadır. Bu sebeple Ümraniye evden eve nakliyat hizmeti alırken herhangi bir zarara uğramanız durumunda bütün zararınız firmamızın anlaşmış olduğu sigorta acenteleri tarafından karşılanmaktadır.

 

Ümraniye Evden Eve Nakliyat Seyyar Asansör Kullanıyor Musunuz?

Duruma ve ihtiyaca göre gerekmesi ve şartların uygun olması durumunda dışarıdan evinizin balkonuna veya penceresine uzanan seyyar bir asansör kurabilmekteyiz. Seyyar asansör kurulabilmesi için gerekli şartlardan bazıları evinizin yüksek bir katta olması ve binada yük taşıma için kullanılabilecek bir asansörün bulunmamasıdır.

Tabii ki asansör kurmak için evinizin çevresinin de müsait olması gerekmektedir evin çevresinde asansörün sığabileceği bir alan bulunmaması durumunda maalesef Ümraniye evden eve nakliyat hizmetinde eviniz ne kadar yüksekte olursa olsun seyyar asansör kullanamıyoruz.

 

Ümraniye Evden Eve Nakliyat Ücretleriniz Ne Kadar?

Ücret konusuna geldiğimizde uygun bir fiyat teklifi alacağınızdan şüpheniz olmasın fakat belirli sebeplerimiz olması nedeniyle ücretlerimizi internet sitemiz üzerinden yayınlamıyoruz. Bu nedenleri genel olarak açıklayacak olursak evden eve nakliyat sektörünün çok fazla değişkene sahip olması diyebiliriz. Her müşterimiz için ayrı bir hesap yapılması gerekmektedir çünkü bütün herkesin evi ve eşyaları birbirinden çeşitli ve farklı sayılarda olmaktadır. Veya herkesin evinin farklı katlarda olması da buna örnek olarak verilebilir.

Bu sebeplerden ve müşterilerimizin özel isteklerinden dolayı fiyatların değişkenlik göstermesi nedeniyle en uygun ücreti almak için bizimle iletişim kurmanız en sağlıklısı olacaktır. Bizimle 444 55 15 numaralı telefondan veya İletişim sayfamızda bulunan iletişim kanallarını kullanarak iletişim kurabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.