üstmenu

İstanbul Asansörlü Nakliyat

İstanbul Asansörlü Nakliyat

İstanbul her gün yüzlerce kişinin farklı adreslere taşındı bir şehirdir. Oldukça kalabalık olması nedeni ile de taşınma sektörü için oldukça fazla alternatif sunmaktadır. Taşınma işlemleri için artık asansörlere ihtiyaç duyulmaktadır. İstanbul asansörlü nakliyat söz konusu olduğunda ise açık ara firma olarak iddiamızı ortaya koymaktayız.

Yüksek katlı binaların çoğalması, arık bina asansör sitemlerinin yük için kullanılmaması ile nakliye firmalarının kendilerine ait özel asansörleri ile taşıma yapmaları gerekmektedir. İstanbul’da uzun zamandır hizmet veren bir firma olarak farklı uzunluklara sahip asansörlerimiz ile her yerden eşyalarınızı kısa sürede taşımaktayız. İstanbul asansörlü nakliyat konusunda müşterilerimiz için her zaman çözüm sunabilmekteyiz.

Firmamız İstanbul şehir içi nakliyat hizmetlerindeki farklılıkları, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile bilinen firmalardandır. Sorunsuz bir taşınma arayışında olan kişilerin her zaman tek adresi firmamız olmaktadır. Zamanla yarışarak ve eşyalar için gerekli tüm garanti ve ambalajlama hizmetlerimiz ile kısa sürede yeni adresinize taşınmanızı sağlamaktayız.

Taşıma Profesyonellik İster

Taşıma profesyonellik gerektiren bir iştir. İstanbul asansörlü nakliyat alanında verdiğimiz hizmetler ile firmamız tamamen bu işin uzmanı olduğunu gözler önüne sermektedir. Uzun zamandır sektörde bulunmamızın yanı sıra ekibimizde görev alan tüm personel nakliye konusunda gerekli bilgi ve tecrübeye sahiptir. Bu sayede eşyaların sökülmesi ve ambalajlanması gibi işlemler çok kısa sürede halledilmektedir.

Firma olarak ücretsiz olarak vermiş olduğumuz ekspertiz hizmetimiz sonrasında adresinize gelmeden önce gereken tüm ambalajlar ve söküp takma için gerek aletlerin tamamı kapalı kasa aracımızın içerisinde bulunmaktadır. Herhangi bir aksama yaşanmaması adına firma olarak tüm titizliğimiz ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İstanbul asansörlü nakliyat firmalarını geride bırakarak bizi lider konuma taşıyan kesinlikle sunmuş olduğumuz kaliteli hizmetimizdir.

Şehiriçi kadar İstanbul şehirlerarası nakliyat firmaları arasında da yine çok sayıda memnun müşterimiz, kısa rota kısa zaman anlayışımız ve çok ekonomik olan fiyatlarımız ile sektöre damga vurmaya devam etmekteyiz. Şehirlerarası taşımacılığın ince çizgilerini çok iyi bildiğimiz için firma olarak tüm eşyaları tek tek ve çok daha dikkatli bir şekilde ambalajlayarak eşyalar araç yüklendikten sonra hemen garanti ve sigortayı devreye sokarak hem firmamızı hem de müşterilerimizi hukuksal olarak da koruma altına almaktayız.

Asansörlü Taşıma Nasıl Yapılır?

Firma olarak İstanbul asansörlü nakliyat alanında çok fazla tercih edilmekteyiz. Taşınma günü geldiğinde belirlediğimiz gün ve saatte asansörümüz, aracımız ve ekibimiz hazır bir şekilde beklemektedir. Asansörümüz dairenizin bulunduğu kata kontrollü bir şekilde yükseltilmektedir. Eşyaların çıkarılması için ise balkon veya uygun büyüklükte cam veya teraslar tercih edilmektedir. Uygun miktarlarda yük asansörün ucunda bulunan alana yerleştirilerek güvenli bir şekilde aşağı indirilmektedir. Kısa sürede eşyalar indirilmiş ve araç hazır konumda olacaktır. Bu sayede yeni adresiniz giderek hemen eşyalar yine asansörle taşınarak bir an evvel düzeninizi sağlamanız için gerekli tüm çabayı sarf etmekteyiz. Yaşanan taşınma stresine gerek kalmadığını gören pek çok kişi ne zaman taşınırsa taşınsın sadece firmamız ile çalışmayı tercih etmektedir.

Asansörlü veya normal taşıma söz konusu olduğunda İstanbul asansörlü nakliyat firmalarından farklı fiyat seçeneklerine ulaşmaktasınız. Özellikle asansörlü taşınma olacağı zaman fiyatlarda artış söz konusu olmaktadır. Taşınma sektöründe uzun zamandır hizmet veren bir firma olarak taşınmanın ne kadar masraflı bir iş olduğunu oldukça iyi bilmekteyiz. Bu nedenle müşterilerimiz sunduğumuz fiyatlar piyasanın en ekonomik olanlarıdır. Her geçen gün büyüyen memnun müşterilerimizden biri olmanız için her zaman gerekli çabayı sarf etmekteyiz. Haftanın her günü ve her mevsim taşınmak istediğiniz zaman firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır.

asansörlü taşıma

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.