üstmenu

Şehirler Arası Nakliyat

Firmamız 1978’de taşı toprağı altın İstanbul’da kurulmuş ve kısa sürede Türkiye’nin birçok ilinde nakliye hizmetleri vermiştir. Uğur Nakliyat ağırlıklı olarak evden eve taşımacılık ve ofis taşımacılığı yapıyor olsa da nakliyat sektöründe neredeyse her türlü nakliye işini yapmaktadır. Firmamızın iş hacminin büyük bir kısmını kaplayan nakliye türlerinden biride şehirlerarası nakliyattır. Evinizde ve ofisinizde bulunan bütün eşyaların demontesini yaparak nakliye araçlarımızı yüklüyoruz. Aynı şekilde eşyaların yeni ev veya ofise ulaştırılmasında da bütün eşyalarınızın montajını istediğiniz şekilde yapıyoruz. 42 yıldır nakliyat ve lojistik sektöründe bulunan Uğur Nakliyat Türkiye’nin herhangi bir şehrinden yüklediği eşyalarınızı başka bir şehre nakliyesini yapmaktadır.

Şehirler arası nakliyat eşyaların araçlara yüklenmesi

Eşyalarınızın araçlara nasıl yüklendiği bütün nakliye türleri için önemli olsa da yol uzadıkça önemi daha da artmaktadır. Eşyalarınızın düzenli bir sıra ve şekilde araçlara dizilmemesi durumunda eşyalarınızın zarara uğramadan varacağı yere taşınması tabii ki de mümkün değildir. Şehirler arası nakliyat tecrübeli, işinin ehli ve profesyonel bir kadro ile yapılmalıdır. Tecrübeli ve işini bilen insanlarla çalışılması durumunda eşyaların zarar görmemesi için nasıl dizilmesi gerekiyorsa öyle dizilecektir. Uğur Nakliyat olarak şehirler arası yaptığımız işlerde çalışan bütün elemanlarımızı en tecrübeli ve işini en iyi yapan insanlardan seçmekteyiz özellikle de eşyalarınızı taşıyıp nakliye araçlarımıza yüklemek ile sorumlu olan elemanlarımızın tecrübeleri bizim için büyük bir önem arz etmektedir.

 

Şehirler arası nakliyat şoföleri

Şehirler arası taşımacılıkta kullandığımız araçlarımız uzun yolda sıkıntısız çalışan gelişmiş ve kaliteli araçlardır. Araçlarımızın kalitesi ve özellikleri kadar bu araçları kullanacak şoförlerde o kadar önemlidir. Bu sebeple şoförlerin şehirler arası çalışmak için belirli bir tecrübeye ve beceriye sahip olmaları gerekmektedir. Gerekli deneyim ve beceriye sahip olmayan şoförleri asla uzun yol ve şehirler arası taşımacılık için tercih etmiyoruz.

 

Şehirler arası nakliyat ücretleri

Nakliyat ücretlerimiz çok fazla ve farklı etkenlere bağlı olması sebebiyle belirli bir ücret söylemek neredeyse imkansızdır. Firmamız 42 yıllık tecrübesinde nakliye ve lojistik sektöründe her işin farklı öncelikleri ve her müşterinin farklı istekleri olması nedeniyle müşteri ve iş hakkında bilgi almadan ücret vermemektedir. Tabii ki ücretlerin değişkenlik göstermesindeki bazı nedenler şunlardır: Taşınacak evin veya ofisin büyüklüğü, taşımanın kaçıncı kattan kaçıncı kata yapılacağı, eşyaların sağlıklı bir şekilde taşınması için gerekli olan eleman sayısı gibi etkenler ve daha fazlası nakliye ücretlerini etkilemekte, azaltmakta veya arttırmaktadır. Bu sebeple şehirler arası nakliye ücretlerimizi öğrenmek için nereden nereye ve ne kadar eşya taşınacağını bize iletişim kanallarımız yoluyla bildirmeniz durumunda size net bir ücret teklifinde bulunabiliriz.

 

Şehirler arası nakliyat İstanbul

İstanbul ili firmamız için çok özel ve önemli bir yere sahiptir. Bunun en büyük nedeni doğal olarak firmamızın İstanbul’da kurulmuş olmasıdır. İlk araçlarımızı alıp ilk taşıma işlerimize başladığımız İstanbul şehrinde ilçeler arası taşımacılık ile başlayan serüvenimizi İstanbul için şehirler arası taşımacılık olarak genişletmiş bulunmaktayız. Günümüzde hemen hemen Türkiye’nin bütün her yerine nakliye hizmeti vermekteyiz. Günümüzde İBB’ yürütmüş olduğu dışa göç projesi yani İstanbul’da ikamet eden vatandaşların isteği üzerine belediye desteği ile İstanbul’dan farklı bir şehre göç etmesi projesinde yer alarak bu işi en iyi yapan firmalardan birisi olduğumuzu kanıtlamış olmaktayız. İstanbul’dan Türkiye’nin farklı illerine birçok kez evden eve nakliyat ve ofis taşıma işleri yapmış olduğumuzdan bu sektörde son derece tecrübeliyiz. Firmamızın yüksek pozisyonda çalışanından tutun en düşük pozisyonda çalışan elemanına kadar hepsi bizim için önemli ve tecrübeli insanlardır. Nakliye ve lojistik işi tamamen takım işi olduğu için firmadaki pozisyon farketmeksizin nerede bir sorun oluşursa, nerede bir eksik olursa projenin tamamına büyük etkileri olmaktadır. Bu sebeple bütün çalışanlarımız deneyimli ve işinin ehli insanlardan oluşmaktadır.

 

Şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları nasıl hesaplanıyor?

Evden eve nakliyat fiyatlarımız her operasyonda değişiklik göstermektedir. Genel olarak fiyat hesaplamak için belli başlı kriterlerimiz vardır. Bu kriterler genel olarak şunlardır: taşınacak eşyaların miktarları, ev veya ofisin bulunduğu kat, taşıma yapılacak yerlerin birbirine olan uzaklığı, binaya asansör kurulup kurulmayacağı, taşımada çalışması gereken işçi sayısı ve extra isteklerinize göre nakliye ücretlerimiz belirlenmektedir.

İstanbul şehirler arası nakliye hizmeti kaç günde içinde yapılıyor?

İstanbul’dan başka şehirlere taşıma operasyonlarımızın süresi eşyaların taşınacağı şehre göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple kesin bir gün söylemek tabii ki doğru olmayacaktır. Bununla birlikte eşyalarınızı mümkün olan en kısa süre içerisinde taşıdığımızdan emin olabilirsiniz. Şehirler arası taşımada bütün adımlar en ince ayrıntısına kadar planlanır. Bu planlamanın sonucunda en hızlı ve en güvenli şekilde eşyalarınız nasıl taşınabilecek ise o şekilde evden eve veya ofisten ofise taşınmaktadır.

Nakliye sigortası yapıyor musunuz?

Firmamız bütün taşımalarda olduğu gibi şehirler arası taşımalarda da bütün eşyalarınızı sigortalı olarak taşımaktadır. Araçlarımızda her türlü önlem alınmıştır. Araçlarımızın bakımları düzenli olarak yapılmakta ve şehirler arası taşımacılık için ayırdığımız araçlarımızı tecrübeli şoförlerimiz kullanmaktadır.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.