üstmenu

Ev Taşıma Hizmetleri

Profesyonel ev taşıma hizmetleri almak için mutlaka alanında uzman olan bir ev taşıma firması ile iletişime geçmek durumundasınız!

İnsanlar zorunluluktan, ihtiyaçtan ya da tercihlerinden dolayı yaşam alanlarını değiştirirler. Bu durum bazı kişiler için heyecan verici olmaktadır. Kimi insana ise ev taşıma meşakkatlidir. Sahip olduğunuz düzen bir anda bozulmaya başlayacaktır. Yıpratıcı olduğu bir gerçek! Ancak unutmamak gerekir taşınma bir süreçtir. Bu sürecin her aşamasını oldukça kolay bir şekilde atlatmak gerekmektedir. Bunun için öncelikli olarak taşınmaya karar vermelisiniz. Fazla veya kullanmadığınız eşyaları evinizden atmakla veya ihtiyaç sahiplerine vermekle işiniz başlamış bulunmaktadır.

Daha sonra belki de en önemli aşama nakliye firması araştırılmasıdır. İnternetten sektörde yer alan firmalara bakılacağı gibi deneyim yaşamış, insanların referanslarını da dikkate almak gerekmektedir. Uğur Nakliyat müşteri geri dönüşlerinin olumlu olduğu bir firmadır. Sorunsuz ve güvenli taşımacılık konusunda yılların deneyimine sahiptir. Siz de profesyonel bir nakliye hizmeti almak istiyorsanız iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirsiniz.

ev taşıma hizmetleri

Eşya Paketleme

Taşınma sürecinde eşyaların ambalajlanması ve paketlenmesi için firma ile görüşmeniz gerekmektedir. Eşyalar sizin tarafınızdan mı yoksa firma tarafından mı paketlenecek? Bu sorunun cevabı sizin tarafınızdan ise koli bulmaya başlamalısınız. Paketleme işlemi firma tarafından gerçekleştirilecekse eşyalarınıza uygun malzeme seçilmesi gerekmektedir. Daha sonra uzman kişilerce ambalajlama ve paketleme gerçekleştirilir. Uğur Nakliyat tecrübeli personeli ile eşyalarınızı uygun malzeme kullanarak paketlemektedir. Eşyalarınız hasar almadan sorunsuz bir şekilde yerine ulaştırılır.

Asansörlü Taşımacılık

Günümüzde asansörlü taşımacılık oldukça sık yapılmaktadır. Bunun nedeni yüksek katlı binalar ile binaların girişlerinin ve merdivenlerinin dar olmasıdır. Dolayısıyla bu yerlerde taşıma yapılması imkansız olmaktadır. Geleneksel taşımacılık yerini asansörlü taşımacılığa bırakmıştır. Bu şekilde eşyaların taşınması beraberinde bazı avantajları da getirmektedir.  Daha az işgücü kullanılır. Zamandan tasarruf edilmektedir. Eşyalarınız güvenle ve zarar görmeden taşınır. Çevreye rahatsızlık vermemektedir. Hızlı taşıma hizmeti sunar.

Asansörlü taşımacılığı yıllardan beri yapan Uğur Nakliyat bu anlamda sektöre de öncülük yapmaktadır. Sektör hakkında yenilikleri takip eder. Gelişmeye ve öğrenmeye açık eğitimli personeli bulunmaktadır. Son derece modern araçlarla sorunsuz bir şekilde eşyalarınız taşınır. Bu taşımacılık kullanılacaksa asansörün konumlandırılacağı alanın müsait olması gerekmektedir. Öncesinde buranın tespiti yapılır ve taşıma gününde boş olması sağlanmalıdır. Taşıma yapılacak evlerin konumlarının da uygun olması gerekmektedir. Ekspertiz raporunun önemi burada ortaya çıkar. Müşteri de firmaya eksiksiz bilgi vermelidir.

Taşıma Sigortası

Taşınma öncesinde firma ile yapılan resmi sözleşme imzalandığı an eşyalarınız teminat altına alınmış olur. Bu sözleşme müşterinin güvencesi olmaktadır.  Eşyalarınız taşınma esnasında kaybolsa veya zarar görmüş olsa da zararınız karşılanacaktır. Müşteri bu sayede firmaya güven duymaktadır. Evde bulunan tüm eşyalarınızın sigortalanmasına gerek yoktur. Değerli veya sizin tarafınız belirtilen eşyalarınız listelenerek sigortalanmaktadır.

Müşteriler garanti taşımacılıktan oldukça memnuniyet duyarlar. Firmalardan böyle bir hizmeti beklemektedirler. Firmalar da bu sorumluluğu üstlenmeli müşteriyi memnun etmelidirler. Müşteri taleplerini karşılamak, güven kazanmak firmanın temel amacı olmak zorundadır. Uğur Nakliyat garantili taşımacılık anlayışının adresi konumundadır. Müşteri odaklı kurumsal yapısı ile yıllardan beri hizmet vermektedir. İşini bilen, güler yüzlü, eğitimli personele sahiptir.

Eşya Paketleme Öncesi Yapılması Gerekenler

Paketleme işlemini kolaylaştırmak istiyorsanız nakliyat personellerimiz gelmeden evinizi toplayıp düzene sokabilirsiniz. Evinizi toplamaya odalarınızdan başlayabilirsiniz. Sırayla her odayı topladığınız takdirde kafanız karışmadan işinizi daha hızlı bir şekilde bitirmiş olursunuz. Kullanmayacağınız, gereksiz eşyalarınızı ayırıp ya da ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz. Sonrasında sizin için değerli olan eşyalarınızı kendi kutularına koyup muhafaza edebilirsiniz. Kutuların üstüne içindeki eşyaların türünün ne olduğunu belirten etiketler yapıştırmanız halinde nakliye personelleri kutuların içinde ne olduğunu bilerek ona göre paketleme ve taşıma işlemlerini gerçekleştirir. Paketleme işlemine başlanmadan eşyalarınızın toplu ve düzenli olması hem sizin hem de bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

Taşıma Sigortasının Önemi Nedir?

Firmamız taşınacak tüm eşyalarınızı anlaşmış olduğu sigorta firması ile güvence altına almaktadır. Eşyalarınız, yazılı olarak karşılıklı sözleşme imzalanarak sigortalanır. Taşınma işlemi başladığı andan itibaren eşyalarınızın hasara uğraması durumunda zararınız anında karşılanmaktadır. Eşyalarınızı başka insanlara emanet etmeniz zordur. Özellikle kırılabilecek, değerli eşyalarınızı riske atmak istemezsiniz. Fakat yapılan taşıma sigortası sayesinde maddi olarak her zararınız karşılanmaktadır. Taşıma sigortası , nakliyat işleminizi mağduriyet yaşamadan gerçekleştirmenizi sağlar.

ev taşıma hizmetleri

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.