üstmenu

Kartal Nakliye Firmaları

Kartal nakliye firmamız kurulduğu tarihten bu yana, müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiş, hizmetlerini bu doğrultuda gerçekleştirmiştir. Günümüzde uzun yıllar boyu edindiğimiz tecrübeler sayesinde Kartal bölgesinde en çok tercih edilen nakliyat firmasıyız!
Firmamız Kartal bölgesi başta olmak üzere İstanbul’un tüm semtlerine evden eve taşımacılık, ofis- iş yeri taşımacılığı, parça eşya taşıma, askılı eşya taşıma, asansörlü nakliyat ve eşya depolama gibi aklınıza gelebilecek her türlü nakliyat hizmetlerini sunmaktadır.
Hizmet çeşitliliğinin yanı sıra hizmet kalitesi ve güvenliğine önem vererek çalışmaktayız. Nakliyat hizmeti konusunda sizleri hiçbir konuda mağdur etmeden güvenli bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Eşyalarınızın hiçbir hasar görmemesine, kaybolmamasına maksimum düzeyde dikkat etmekteyiz. Kağıthane evden eve nakliyat firmamız tüm bu dikkatimize özenimize rağmen eşyalarınızı sigorta güvencesiyle taşımaktadır. Olası bir hasar ya da kaybolma durumunda eşyalarınızın zararı anında karşılanmaktadır.

Asansörlü Kartal Nakliye Firmaları

Kartal evden eve nakliyat firmamız eşyalarınızı asansörlü araçlarla pratik bir şekilde taşımaktadır. Günümüzde binaların daha çok yüksek katlı yapılmasıyla asansörlü nakliyat hizmeti sıklıkla kullanılmaktadır. Yenileşmeye önem vererek sürekli gelişim gösteren Kartal nakliye firmamız son teknoloji ürünü asansörlü araçları hizmetlerine dahil ederek saatlerce sürecek nakliyat hizmetini en aza indirmiştir. Son model araçlarımızın bakımı düzenli olarak yapılıp taşıma sırasında araçlar konusunda sorun çıkması önlenmektedir. Kolay ve hızlı bir taşımacılık hizmeti için bizi arayıp ya da whatsapp yoluyla randevu oluşturabilirsiniz.

Kartal Nakliye Firmaları Ofis- İş Yeri Taşıma

Kartal ofis- iş yeri taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Ofis taşımacılığı hizmeti ev taşımacılığına göre daha zor ve meşakkatlidir. Ofis eşyaları resmi kuruma ait ve taşınması zor, ağır eşyalardır. Ofis taşıma işlemini gerçekleştirmek için eşyaların türü ve ağırlığından dolayı ev taşımacılığından daha fazla personel gerekebilir. Ve teknolojik eşyaların fazla bulunması sebebiyle zarar görmeden taşınması için uzman personeller tarafından taşınması gerekir. Bu özelliklere sahip firmalar kurumsal ve profesyonel firmalardır. Kartal evden eve nakliyat olarak sizlere hiçbir problem yaşatmadan kaliteli, güvenli bir ofis- iş yeri taşıma hizmeti sunmaktayız.

kartal nakliye firmaları

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.