üstmenu

Taşınırken Eşyaları Nasıl Koruruz?

Taşınma sırasında eşyalarınızın başına bir çok tehlike gelebilir. Bazı hususlara dikkat ederek, taşınırken eşyalarınızı koruma altına alabilirsiniz. Eşyalarınızın korunmasına dikkat etmezseniz büyük maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Aşağıda Taşınırken Eşyaları Nasıl Koruruz? konusuna değindik.

Korsan Nakliyat Firmalarından Uzak Durun

Nakliyat sektörünün gelişmesiyle bir çok nakliyat firması kurulmuştur. Yasal olarak hizmet veren firmaların dışında korsan nakliyat firmalarının da sayısı oldukça artmıştır. Korsan nakliyat firmaları, eşyalarınızın güvenliği için en riskli firmalardır. Bu firmalar sigortalı olarak hizmet vermezler dolasıyla eşyalarınız resmi olarak güvence altına alınmaz. Eşyalarınızın kaybolup hasar görmesi gibi durumlarda zararı karşılanmaz.

Taşınacak kişiler genellikle eşyalarını en iyi şekilde taşıyacak en güvenilir firmayı bulmayı çalışırlar. Ama fiyatı ön planda tutup kalitesiz ve ucuz hizmet veren güvenlik garantisi olmayan korsan nakliyat firmalarını da tercih edenler bulunmaktadır. Korsan nakliyat firması, eşyalarınızın güvenliği için çok yanlış bir seçim olacaktır. Firmamız, kurumsal olarak hizmet veren, işini özenle gerçekleştiren başarılı bir nakliyat firmasıdır. Eşyalarınızın taşınması ve yerleştirilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösterip eşyalarınızın zarar görmemesine çok dikkat ediyoruz.

Sigortalı Nakliyat Hizmeti Alın

Taşınma sırasında eşyalarınızı gelebilecek tehlikelerden korumak için sigortalı nakliyat hizmeti veren bir firmayla anlaşın. Sigortalı olarak hizmet veren bir nakliyat firmasıyla anlaşmanız durumunda taşınma sırasında eşyalarınız zarar görse bile zararınız karşılanmaktadır. Bu sayede eşyalarınızı rahat bir şekilde tanımadığınız insanlara emanet edip, sizler hiç yorulmadan eşyalarınızın güvenle taşınmasını sağlayabilirsiniz!

Taşınırken eşyalarınızın kaybolması söz konusu olursa da sigorta firması maddi zararınızı karşılamaktadır. Firmamız, eşyaların güvenliğini en ön planda tuttuğu için bu konuda sorun yaşamamanız için sigortalı nakliyat hizmetini müşterilerine sunmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Hizmetinden Yararlanın

Gelişen teknolojinin ürünü asansörlü nakliyat hizmeti eşyalarınızın güvenliği için avantaj sağlar. Eşyalarınız asansörlü nakliyat hizmeti sayesinde insan gücüyle değil de makine ile taşınır. Haliyle eşyaları düşürme, çizme gibi olasılıklar neredeyse ortadan kalkar.

Asansörlü nakliyat hizmeti eşyalarınızın hasara uğrama riskini en aza indirir. Eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlamak istiyorsanız asansörlü nakliyat hizmetinden yararlanın. Firmamız talep ettiğiniz takdirde taşıma işleminizi asansörlü araçlarla gerçekleştirir. Eşyalarınızın güvenliğini sağlamak için gereken her önlemi almaktayız.

Eşyalarınızın doğru bir şekilde paketlenmesine dikkat edin

Eşyalarınızın taşınması sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri de eşyaların düzgün bir şekilde paketlenmesidir. Eşyaların hasar görmeden taşınmasını sağlamak için eşyaları kusursuz bir şekilde paketlemek gerekir.

Eşyalarınızı sağlam ambalajlar ile doğru bir şekilde paketlemeniz halinde taşınırken eşyalarınızın zarara uğramasını önlemiş olacaksınız. Bazı firmalar paketleme işlemini kendileri üstlenmez fakat bu işlemi siz istediğiniz takdir de gerçekleştiren firmalar da bulunmaktadır. Firmamız bu konuda size en ince ayrıntısına kadar hizmet sunmaktadır. Talep etmeniz halinde kıyafetleriniz dahil olmak üzere her eşyanızı uygun kolilere yerleştirip paketlemekteyiz. Eşyalarınızın korunmasını en kaliteli ambalajlar ve uygun paketleme teknikleri ile kendimiz de sağlamaktayız. Eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını istiyorsanız bizimle iletişim e geçebilirsiniz.

taşınırken eşyaları nasıl koruruz?

taşınırken eşyaları nasıl koruruz?

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.