üstmenu

Ev Taşıma Fiyatları

Çeşitli şartlar nedeniyle ve gelişen günümüz çağıyla birlikte ev taşımaları oldukça artmış bulunmaktadır. Ev, iş ve çocuklu ailelerin çeşitli istek ve ihtiyaçlarına göre şekillenen taşınma işlemleri konusunda ev taşıma fiyatları oldukça merak ediliyor. Bulunduğunuz yuvanızdan ayrılıp yeni yuvanıza geçmeye karar verdiğiniz zaman her bakımdan belirli etmenler ile nakliyat firması fiyatlandırma çıkarmaktadır.

Özellikle taşınma konumuna göre, şehir içi veya şehir dışı olarak konum baz alındığında fiyat aralığı değişmektedir. Evinizin kaç oda ve salon olarak cinsi, eşyaların sayısı ve büyüklüğü gibi etmenler asıl fiyatlandırmayı çıkarmaktadır. Bununla birlikte eşyalarınızın taşınma öncesinde nakliyat ekipleri tarafından toparlanıp ambalajlanma sistemi de fiyatlara dahil olup, tercihe göre yapılır.

 

Ev Taşıma Fiyatları Nasıl belirlenir?

Ev taşıma fiyatları birkaç unsuru göz önünde bulundurularak fiyatlandırması yapılır. Ev taşıma fiyatı taşınacak olan eşyanın hacmi, paketlenme malzemesi, taşıyıcı personel ve mesafeye göre belirlenir.

Ev Taşıma Firmaları

Taşınmaya karar verdiğinizde ve belli bir hizmet almak istediğiniz takdirde buna yönelik araştırma yapılmaktadır. Bu araştırma sonucu taşınmak isteyen müşteri nakliyat firmasından danışmanlık alarak süreci başlatabilir. Belli başlı etmenler dikkat alındığı müddetçe taşınma süreci hedeflenen şekilde başarı ile gerçekleşir. Taşınmaya karar verildiği takdirde;

  • Eşyaların cinsine göre özel ambalaj yapılması,
  • Eşyaların sigortalanması,
  • Taşıma aşamasında uzman ekip ile taşınması,
  • Taşınılan eve eşyaların dikkatlice montajlanması

Bu gibi etmenler dikkate alınıp buna göre hizmet verildiği takdirde müşteri memnuniyeti sağlanacak ve nakliyat firmasının değerlendirilme sonucu tercihi edilme oranı artacaktır.

Şehirler Arası Taşımacılık

Taşınmak, sadece bulunulan şehirde farklı bir semte taşınmakla kalmamaktadır. Değişen koşullar altında şehirler arası taşınma oldukça fazladır. Değişen iş şartları, gençlerin üniversite tercihi gibi sebepler ile şehirler arası taşımacılık hizmeti artmaktadır. Buna bağlı olarak hangi konuma gidileceği, eşya sayısı ve eşya büyüklüğü ile fiyat aralığı değişiyor. Gidilecek olan konuma göre araç çıkartılıp, eşya sayısına göre de nakliyat ekibi oluşturulmaktadır. Buna bağlı olarak müşterilerin istekleri de göz önünde bulundurulduğu takdirde taşınma işlemleri oldukça kaliteli ve profesyonel işlemektedir. Eşyaların ambalajlanması oldukça önemli olup taşınma süre zarfında korunaklı bir şekilde taşınması ve taşınmanın ardından eşyaların montajlanması ile şehirler arası taşınma süreci stressiz bir şekilde tamamlanmaktadır.

Asansörlü Taşımacılık

 Gelişen günümüz şartlarında artık her bakımdan hizmette de pratiklik ön plana çıkıyor. Belli başlı etmenlerin gelişmesi ve müşterilerden gelen talep doğrultusunda da nakliyat firmaları da kendi seçenekleri genişletmektedir. Taşınmaya karar verildiği zaman taşınılan evden veya taşınılacak olan eve eşya taşınırken çok yüksek katlı binalara insan gücü ile taşınamayacak olan eşyalar veya asansörlerin yükü kaldıramaması sonucu asansörlü taşıma yapılabilmektedir.

Asansörlü taşıma yapılacağı zaman, binanın uygunluğu ile nakliyat firmasının kontrolleri sonrası taşınmaktadır. Asansörlü taşıma tercih edileceği zaman, binanın dördüncü kattan üstte olması gerekiyor. Aynı zamanda pencere ve balkon gibi taşınmanın gerçekleşeceği alanların müsait olması gerekmektedir. Uğur Nakliyat firması olarak profesyonel ve uzman ekibimiz ile ev taşınmalarında sizlere hizmet veriyoruz.

Ev Taşıma Süreci

Birçok sebepten dolayı insanlar konumlarını değiştirmek isteyerek, taşınmaktadır. Gelişen teknoloji ile artık evlerimizde akıllı ev sistemi olduğu gibi yaşanılan alandaki konfor oldukça önemlidir. Çeşitli taşınma sebepleri ve iş alanındaki taşınmalar artınca nakliyat firmaları da kendi alanını geliştirerek oldukça müşterilerine profesyonel hizmet kalitesi sunuyor.

Aynı zamanda eşyaların kaybolması veya taşınırken herhangi bir sorun yaşanması halinde eşyalarınıza nakliyat firması tarafından sigorta yapılıyor. Bu sigorta sistemi ile taşınma sürecinde eşyalarınızın başına bir şey gelmesi düşüncesi silinerek hizmet alacak olan müşteriler de stressiz bir taşınma süreci geçiriyor.

Kaliteli ve sorunsuz bir taşınma yaşamak için çevreden gelen yorumlar veya internetten firmalar hakkında araştırma yapılarak değerlendirmelerin araştırılması oldukça elzemdir. Uğur Nakliyat firması olarak sizlere profesyonel ve uzman ekibimizle bir taşınma hizmeti veriyoruz. Bilgi almak için firmamızı arayarak süreç hakkında danışmanlık alabilirsiniz.

Ofis Taşıma Fiyatları Ev Taşıma Fiyatlarından Neden Daha Pahalıdır ?

Taşınacak ofis eşyaları kişisel değildir, tüm eşyalar şirkete aittir. Bu nedenle ofis taşımacılığı ciddiyet ve özen gerektirmektedir. Masalar, dolaplar, arşivler gibi büyük ve ağır eşyalardan oluşan ofislerin taşınması daha zor ve zahmetlidir. Fiyatlar da buna bağlı olarak ev taşımacılığına göre daha yüksektir.

Asansörlü Nakliyat Hizmeti Ne Kadardır?

Asansörlü nakliyat hizmeti normal taşıma sistemine göre daha pahalıdır. Eşya taşımacılık fiyatları bir çok unsura bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu yüzden net bir nakliyat fiyatı verilemediği için asansörlü nakliyat hizmeti ne kadar sorusuna da net bir cevap verilememektedir. Ancak alacağınız normal taşıma hizmetinden 100-200 TL civarı daha pahalı olduğu söylenebilir.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.