üstmenu

İstanbul Malatya Evden Eve Nakliyat

İstanbul Malatya Evden Eve Nakliyat

Firmamız, İstanbul Malatya evden eve nakliyat hizmetlerimizi sizler için sorunsuz, güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir. Şehirler arası taşımacılıkta da şehir içinde olduğu gibi başarılı nakliyat hizmet seçenekleri sunuyoruz. Şehirler arası taşımacılık, şehir içi taşımacılığa göre biraz daha zor ve meşakkatli olarak gerçekleşir. Şehirler arası taşımacılıkta şoförlerin deneyimli ve işinde uzman kişiler olması çok önemlidir. Eşyaların uzun yol boyunca araçların sarsıntıya uğramadan taşınmasını sağlamak için şoförler dikkatli ve işinde uzman kişilerden seçilmelidir. Firmamız personel seçimlerine çok dikkat etmektedir. Alanında uzman, tecrübeli personellerimizle sizlere memnun kalacağınız nakliye hizmetleri sunmaktayız.

İstanbul Malatya evden eve nakliyat hizmetimizi sigorta kapsamında güvenlik garantili olarak gerçekleştiriyoruz. Taşınma öncesi eşyalarınızı karşılıklı sözleşme imzalayarak resmi olarak sigortalamaktayız. Bu sayede eşyalarınızın hasara uğraması kaybolması gibi durumlarda zararınızın bedeli anında karşılanır. Taşıma firmalarının eşyaları resmi olarak güvence altına alınması en önemli faktördür. Aksi takdirde müşteriler taşıma firmalarına güvenmez ve taşıma hizmeti almak istemezler. Günümüzde bir çok nakliyat firması sigorta hizmeti sunmaktadır. Sadece korsan nakliye firmaları sigorta garantisi vermemektedir. Bu tip yasal olmayan firmalardan uzak durmalısınız.

Gelişim odaklı firmamız çağın getirdiğini yenilikleri takip ederek nakliyat hizmetlerinde uygulamaktadır. Son teknoloji ürünü asansörlü araçlarımızla günlerce sürecek şehirler arası nakliyat hizmetlerimizi saatler içerisinde bitiriyoruz. Asansörlü araçlarımızla taşımacılık işlemleri kısa sürede daha güvenli bir şekilde gerçekleşir. Eşyalarınızı evinizin uygun bir pencerenize asansörlü aracın bir platformunu yerleştirerek yukarı aşağı hareket eden bir sistem ile indirip çıkarıyoruz. Eşyalarınız insan gücü olmadan makine ile kısa yoldan taşınıyor. Taşımacılık hizmetini pratikleştiren bu hizmetimizi şehir içi olduğu gibi şehirler arası olarak da aktif olarak kullanmaktayız.

Eşyalarınızı tüm nakliyat aşamalarına uyarak  kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 43 yıldır sektörde var olmamızın verdiği tecrübe ve bilgi birikimiyle çeşitli nakliyat çözümleri sağlıyoruz. Sizler de İstanbul Malatya arası aklınız eşyalarınızda kalmadan başarılı bir nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Malatya evden eve nakliyat

İstanbul Malatya Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul Malatya evden eve nakliyat fiyatları şehir içi nakliyat fiyatlarına göre biraz daha yüksektir. Firmamız zorlu şehirler arası taşımacılık hizmetini de sizlere makul fiyatlarla sunmaktadır. Nakliye fiyatları belirli kriterlere bağlı olarak değişkenlik gösterdiğinden net bir fiyat tablosu oluşturmak zor. Fakat firmamız İstanbul Malatya evden eve nakliyat ortalama fiyatlarımızı sizler için aşağıda oluşturduk.

İstanbul Malatya Evden Eve Nakliyat İstanbul Malatya Nakliyat Fiyatları
1+1 Ev Taşıma Fiyatı1000 – 1.200 ₺
2+1 Ev Taşıma Fiyatı1.200 – 1.400 ₺
3+1 Ev Taşıma Fiyatı1.400 – 1.700₺

 

 

 

 

 

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.