üstmenu

Güngören Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

Bölgesel olarak Güngören’de faaliyet gösteren bir firma olarak eşyalarınıza zarar vermeden istediğiniz yere taşıyoruz. İşinde uzman ekibimizle Güngören evden eve nakliyat firmaları arasında en doğru tercihlerden birinin biz olduğumuzu düşünüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız işlerde en yüksek müşteri memnuniyetini gözettik. Sizlerin mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Sizler yaptığınız tercihten pişman olmayın diye biz buradayız.

Artık taşınırken eşyaların kırılmasına veya kırılan eşyaların zararının tazmini için aylarca firmaların peşinden koşmaya son. Ekibimiz sizlerin değer vererek aldığı eşyalara, tıpkı sizin gibi değer veriyor. Onlara bir şey olmaması için doğru materyallerle kaplıyor. Ne iş gücünden nede iş yükünden kaçıyoruz. Önemli olan sizlerin mutlu etmekse bizim için gerisi teferruattır.

Siz taşınırken binanıza ya da yeni taşındığınız evinize zarar gelmesin diye kendimiz geliştirdik. Ekibimizi de bu gelişmelere adapte ettik. Güngören’de asansörlü nakliyat yapan sayılı firmalar biri olduk. Size hiçbir sıkıntı çıkarmayacak en uygun noktayı seçiyoruz. Eşyalarınız kaçıncı kata çıkarılacaksa ya da indirilecekse asansörümüzü oraya konumlandırıp eşyalarınızı güvenle naklediyoruz. Her şey siz değerli müşterilerimiz için.

Siz taşınma sürecinde sıkıntı çekip mutsuz olmayın diye ekibimizle elimizden gelen desteği size vermeye hazırız. Güngören şehir içi nakliyat konusunda uzman kadromuzla sizlerin omuzlarında ki yükü bir nebze olsun azaltmak için uğraşıyoruz. Elimizdeki imkanların hepsi siz değerli müşterilerimizin taşınma sürecinde yaşadığı stresi azaltmak için hazır bulunmaktadır. Taşınma sürecini sizlerle birlikte yönetiyoruz.

Birlikte Taşınalım

Taşınmadan önce sizlerin “değer verdiğimiz eşyalarımızın başına bir şey gelir “kaygısı taşıdığınızın farkındayız. Bu sebeple taşınma sürecinden önce sizinle konuşup sizden eşyalarınız ile ilgili gereken bilgiyi alarak hareket ediyoruz. Güngören evden eve nakliyat firmaları arasında kalitemiz ve müşteriye verdiğimiz değerle sıyrılma amacındayız. Bize bir şans verirseniz yaptığımız işin kalitesi sizi de şaşırtacak.

Kendimizi taşımacılık yönünde her koldan geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bu bağlamda Güngören’de şehirlerarası nakliyat olarak da hizmetimizi genişletiyoruz. Sizlere sadece bölgesel değil şehirlerarasında da hizmet verip her noktada yanınızda olmak gayesiyle ilerliyoruz. Taşımacılık sektörü geliştikçe bizde sizler için gelişmeye devam ediyoruz. Sizlere hak ettiğiniz değeri veren bir firma olmak için çabalıyoruz.

Sizlerin eşyalarının zarar görmemesi için ihtiyaçlarınıza cevap verecek en doğru ürünleri kullanmaya çalışıyoruz. Hassas ürünlerinizin araba içinde konumlandırmasını ona göre yapıp taşınırken yolda hiçbir eşyanızın sarsıntıdan zarar görmemesini sağlıyoruz. Eğer taşınırken sarsıntıdan zarar görecek dekorasyon ürünleriniz ya da çabucak bozulacak hassas teknolojik aletleriniz varsa onları baloncuklu naylonlara sarıp zarar görme ihtimalini en aza indiriyoruz.

Sizin zararınız bizim zararımızdır diyerek hareket ediyoruz. Her ne kadar eşyalarınız bir zarar görmesin diye hareket etsek de taşımacılıkta küçük kazaların olması ihtimali her zaman vardır. Ama bu küçük kazalar sizi üzmesin diye biz zararlarınıza ortak oluyoruz. Sizin zararınıza sebep olduysak bunların sigortasını da yapıyoruz. Size en iyi hizmeti vermek bizim başlıca görevimiz.

Kurumsal Bir Firmayla Çalışmanın Konforu

Güngören evden eve nakliyat yapan firmalardan biri olarak kurumsallaşmaya büyük önem gösteriyoruz. Bu işi sadece maddiyat odaklı yapan birçok firmanın aksine biz bu işi taşımacılık sektöründe ilerlemek için yapıyoruz. Deneyimlerimizin üstüne her geçen gün yeni deneyimler ekliyoruz. Bu yığılan bilgi boşa gitmesin diye de bunları işimize aktarıp işimize belirli standartlar getiriyoruz.

Başlıca standartlarımız, Müşteri memnuniyeti, Kullandığımız malzemeyi yüksek kalitede tutmaktır. Yine Eşya sigortaları ile müşteriyi desteklemek ve Müşteriye verilen sözleri her daim yerine getirmek de kalite standartlarımız arasında yer almaktadır.

Belli ilkeler ile hareket etmeyi bir görev bilen firmayız. Size taşımacılık sektörüyle ile ilgili yaşadığınız kötü deneyimleri unutturacak kalite hizmet sunmak için Güngören evden eve nakliyat yapıyoruz. Bizimle çalışma prosedürlerimiz elimizde ki ekipmanı sürekli geliştirme çabamız hep siz müşterilerimize daha iyi hizmet etmek içindir. Bize tanıyacağınız şans kendinize tanıyacağınız şanstır.

Gelin bize bir şans verin Güngören’de evden eve nakliyat ihtiyacınız varsa bizi tercih edin. Bizde sizlere gereken özeni gösterelim. Sizlerin hak ettiği kaliteyi size sunalım. Siz bize ihtiyacınızı söyleyin bizde sizler için en uygun çözümleri geliştirelim. Siz tecrübeli bir firmanın taşımacılık işini nasıl problemsiz bir şekilde kolayca ve kısa zamanda gerçekleştirdiğini görün. Bizde yeni bir dost edinmiş, arkamızda gülen yüzler bırakarak ayrılmış olmanın haklı gururuyla büyüyüp gelişelim.

Güngören evden eve nakliyat

 

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.