üstmenu

Anadolu Yakasında Evden Eve Nakliyat

1978 den beri evden eve ve ofis taşımacılığı ile başlamış olan firmamız kazandığımız tecrübe ve deneyim ile alanında başarıyı kanıtlamış uzman kadrosu ile beraber hizmet verdiğimiz yoğun bölgelerde olan İstanbul Anadolu Yakasında’da tüm birimleriyle operasyon yürüten taşıdığımız yüke önem vererek geniş araç filomuz ile zamanında, güvenli taşıma sağlamaktadır.
İsminde övgü ile bahsedilmesini sağlamış ve referansları ile vermiş olduğu hizmeti kanıtlamış bir lojistik firması olmanın gururu ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaya ve yeniliklerle konforlu hizmet sunmaya devam eden firmamız gün geçtikçe başarılarına yenisi eklemeye devam etmektedir.
Ev ve ofis taşımacılığı anlamında lider olan Uğur lojistik vermiş olduğu hizmetle sektörde birinci tercih sebebi olmuştur.

Adından sıklıkla bahsettiren hizmeti ile ücretsiz expertiz hizmeti vererek sizlere en uygun olacak sistemde hareket etmektedir. Kullanmış olduğumuz kaliteli paketleme malzemeleri ile 100% güvenli taşıma modeli sunmaktadır.
Taşıma süreci boyunca yükünüze verdiğimiz önemi operasyon el olarak takip ederek ve yükünüzün tamamına yapmış olduğumuz yük sigortamız la hizmet veren, güler yüzümüzle gelişmiş hizmetten kaçınmayan bir yapı ile sizlerin de yüzünü güldüren, zamanlı yükleme ve teslimat ile 7/24 sizlerleyiz.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.