üstmenu

Uluslararası Nakliyat

Firmamız, profesyonel uluslararası nakliyat hizmeti sunmaktadır. Uluslararası taşıma hizmetleri kapsamında aklınıza gelebilecek her işlemi gerçekleştirmekteyiz. Güçlü personel ekibimiz ve 43 yıllık tecrübemizle sizlere güvenli, kaliteli hizmetler sunmaktayız. Eşyalarınızı kısa süre içerisinde pratik bir şekilde teslim ediyoruz. Yurt içi nakliyatta olduğu gibi yurt dışı nakliyat hizmetlerinde de sorunsuz, başarılı nakliyat hizmetleri sunmaktayız.

Uluslararası nakliyat, ülke sınırları içindeki bir yükün başka bir ülkeye taşınmasına denir. Uluslararası nakliyat işlemi kara, deniz, demir ve hava yollarıyla gerçekleştirilmektedir. Malların hızlı ve güvenli taşınması açısından en avantajlı yöntem hava yoluyla taşıma işlemidir. Fakat hava yoluyla taşıma diğer taşıma yöntemlerine göre daha pahalıdır. En ucuz taşımacılık yöntemi ise demir yolu taşımacılığıdır. Demir yolu taşımacılığı ucuzdur fakat taşıma süresi uzun sürer. Kara yolu taşımacılığı direk gerçekleştiği için kısa sürer ve fiyatı da uygundur. Deniz yolu taşımacılığı uluslararası nakliyatta en çok tercih edilen yöntemdir. Eşyalarınız hem kısa sürede hemde ekonomik olarak taşınır.

Uluslararası nakliyat hizmeti şehir içi ve şehirler arası nakliyata göre daha zordur. Mesafenin uzun olması taşımacılık işlemini riskli ve maliyetli bir hale getirmiştir. Uluslararası nakliyat fiyatları diğer taşımacılık çeşitlerine göre daha yüksektir. . Uluslararası nakliyat fiyatları; yüklerin taşınacağı mesafe, yük sayısı ve taşıma aracına göre değişmektedir. Fiyatları sizler için makul tutmaya çalışmaktayız. Uluslararası nakliyat hizmetini güvenli olarak sağlamak çok önemlidir. Çünkü uluslararası nakliyat sırasında eşyaların kaybolması söz konusu olabilir. Firmamız sizlere sözleşmeli, güvenlik garantili nakliyat hizmetleri sunmaktadır. Eşyalarınız resmi olarak garanti altındadır. Olası bir hasar ya da kayıp durumunda maddi zararınız anında karşılanmaktadır.

Uluslararası nakliyat hizmeti almak istiyorsanız profesyonel, güvenilir bir firma ile anlaşmalısınız. Firmamız bu noktada sizin için en doğru tercih olacaktır. Firmamızdan Uluslararası nakliyat hizmeti almayı düşüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

uluslararası nakliyat

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.