üstmenu

Erzincan Evden Eve Nakliyat

Erzincan evden eve nakliyat firması olarak sizlere en kaliteli ve güvenli hizmetleri sağlamaktayız. Erzincan bölgesi başta olmak üzere şehir içi ve şehirler arası her noktaya hizmet veriyoruz. Firmamız 1978’den bu yana kendini sürekli geliştirerek hizmet çeşitliliğini arttırıp tüm nakliye ihtiyaçlarınıza uygun uygulamalar sağlamaktadır. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, parça eşya taşıma hizmeti, eşya depolama gibi aklınıza gelebilecek her türlü hizmetleri gerçekleştiriyoruz.

Firmamız bünyesinde çok sayıda alanında uzman personeller bulunmaktadır. Uzman personellerimizle tüm taşımacılık iş yükünüzü üstlenmekteyiz. Firmamızdan hizmet almaya karar verdiğiniz takdirde, müşteri temsilcimizle iletişime geçip randevu oluşturabilirsiniz. Sonrasında evinize bir ücretsiz eksper göndeririz ve eşyalarınızın durumunu inceler, eşyalarınıza en uygun iş planını hazırlayıp bu plan doğrultusunda işlemlerimizi gerçekleştiririz.

Müşteri temsilcimizle birlikte belirlediğiniz gün ve saatte, bulunduğunuz konumda olup taşıma işlemimize başlarız. İlk önce gerekli eşyalarınızın sökme işlemlerini gerçekleştirir sonra eşyalarınızı tek tek ambalajlarız. Eşyalarınızı kolilere yerleştirip, geniş araçlara taşımaya başlarız. Eşyalarınızın araçlara taşınması işlemini sizin isteğinize bağlı olarak asansörlü araçlarla gerçekleştiririz.Geniş araçlara yerleştirilen eşyalar yeni evinize özenle götürülür ve yerleştirilir. Eşyalarınız ambalajlarından arındırılır ve gereken eşyaların kurulum işlemleri yapılır.  Taşınma işleminiz böylece sona erer.

Sigortalı Erzincan Evden Eve Nakliyat

Firmamız tüm taşımacılık işlemlerini sigorta kapsamında gerçekleştirmektedir. Eşyaların güvenli bir şekilde taşınmasına son derece önem veren firmamız eşyalarınızı özel malzemeler ile ambalajlayıp korunaklı hale getirmektedir fakat güvenilir resmi bir firmanın eşyaların güvenliğini sağlaması için eşya paketleme işlemi yeterli değildir. Eşya sigortası taşımacılık hizmetinin olmazsa olmazıdır. Eşya sigortası, yazılı sözleşmeli olarak eşyalarınızın maddi olarak güvence altına alınmasını sağlamaktadır. Günümüzde kurumsal olarak hizmet veren güvenilir firmaların hepsi eşya sigortası yapmaktadır. Eşyalarınızı sigortalı olarak taşımayan bir firmaya sakın güvenmeyiniz. Bu tip firmalar korsan firmalardır ve eşyalarınıza zarar gelmesi yüksek ihtimaldir. Eşyalarınızın zararı hiçbir şekilde karşılanmaz, büyük kayıplar yaşarsınız. Güvenilir, bilindik bir firmadan taşımacılık hizmetleri almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erzincan evden eve nakliyat

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.