üstmenu

Sigortalı Taşımacılık

Taşınmak her zaman dikkat gerektiren özel bir iştir. Bu nedenle firmaların kesinlikle sigortalı taşımacılık yapmaları gerekmektedir. Taşınmak isteyen kişiler ilk olarak firmayı ziyaret ederek ekspertiz hizmeti olup olmadığını öğrenmelidir. Eğer bir firma ekspertiz hizmeti veriyor ise sigortalı taşımacılık yapıyor demektir. Firma olarak uzun zamandır nakliye sektöründe hizmet vermekteyiz. Taşınan her kişinin yaşadığı endişeyi, stresi çok iyi bilmekteyiz. Verdiğimiz hizmette de insanları detaylarla yormak yerine en net şekilde gözler önüne sermekteyiz.

Nakliye konusunda uzman olan ekibimiz eşyalarınız için gerekli tüm hassasiyeti ambalajlama ve taşımada göstermektedir. Ancak olası kaza durumlar ve beklenmeyen olaylar karşısında ise sigorta direk devreye girdiği için asla bir mağduriyet söz konusu olmamaktadır. Sigortalı taşımacılık hizmeti veriyor olmamız nedeni ile her geçen gün çok daha fazla yeni müşterimiz olmaktadır.

Nakliye firmalarının hepsinde maalesef ki her zaman özel hizmetler verilmemektedir. Özellikle İstanbul gibi çok fazla nakliyeci seçeneği sunan şehirlerde tam istediğiniz gibi firmaların yanı sıra nakliye sektörünün acemileri de bulunmaktadır. İstanbul şehir içi nakliyat firması seçimlerinizde bu nedenle firmaların sektörde var olduğu süreleri de mutlaka değerlendirmeye almalısınız.

Asansörlü Taşımacılık Farkı

Asansörlü taşımacılık son zamanlarda oldukça fazla rağbet görmektedir. İstanbul asansörlü nakliyat söz konusu olduğu zaman farklı pek çok firma sunmaktadır. Firmamızda farklı büyüklükte olan asansörleri ile gerekli tüm çalışmaları kısa sürede vermektedir. Tercih edilirliğimiz asla bir tesadüf değil tamamen vermiş olduğumuz hizmetin kalitesinden kaynaklanmaktadır.

Firma olarak asansörlü, sigortalı taşımacılık ve tamamı profesyonellerden oluşan ekibimiz ile mutlu müşterilerimizin olması için çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz. Firma olarak amacımız şimdiye kadar sektörde yarattığımız ve adımızı ve müşterilerimizi korumaktır. Bu nedenle şehir içi veya şehir dışı tüm nakliye hizmetlerimizde sigortasız asla hizmet vermemekteyiz.

Şehirlerarası Taşınırken Sigortalı Taşımacılık

Taşınan kişileri çok daha fazla düşünmeye sevk eden konulardan biri de şehirlerarası gidilecek olunmasıdır. İstanbul şehirlerarası nakliyat için seçenek oldukça fazla bulabileceğiniz bir şehir ama doğru olan firmayı bulmanız biraz zor olabilmektedir. Firmamızda şehirlerarası taşımalar yapan liderlerden birdir. Kısa rota ve kısa zaman prensibi ile taşınmaları gerçekleştirerek insanların çok daha kısa sürede yeni yaşamlarına adapte olmalarına yardımcı olmaktayız.  Firma arayışlarınızda özellikle sigortalı taşımacılık firmalardan yana değerlendirmeler yapmalısınız.

Firmalar sektörde uzun zaman varlığını idame ettirebilmek için müşterilerinin hassasiyetlerini görerek bu konuda özel düzenlemeler yapmaktadır. Asansör, uzman ekip, marangoz ve sigorta bunlardan bazılarıdır. Firma olarak her geçen gün büyüyen ailemizde çizgileriniz çizgimiz, hassas olduğunuz her konu hassasiyetimiz olmaktadır. Firmamız taşınanların ekonomik olarak zorlandığını da asla göz ardı etmemektedir. Çükü taşınmak demek masraf demektir. Doğal olarak insanlar yeni evleri için ve nakliye için para harcamak zorunda kalmaktadır. Firmalardan bazıları fiyatlandırmalarını yaparken verdiği tüm hizmeti yansıtarak belirlemeler yapmaktadır. Firmamız ise ekonomik fiyatları ile bütçenizi korumak için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Uzun yıllardır sektörde olmamız ve en kaliteli hizmeti çok ekonomik fiyatlar ile verdiğimiz için çok fazla ilgi görmekteyiz. Kaliteyi ekonomik olarak sunduğumuz için ve bütçenizi koruduğumuz içinde firma olarak büyük övünç duymaktayız.

Şehiriçi veya şehirlerarası taşınan herkes firmaların eşyalarını kendi eşyaları gibi korumasını beklerler ama çoğu bunu yapmamaktadır. Hızlıca eşyaları taşıyıp yeni bir kovalama hevesinde olan firmalar ile çalışmak sizi hiç mutlu etmeyeceği gibi eşyalarınızın zarar görmesine de neden olabilmektedir. Firma olarak eşyalarınızın sizin için ne anlama geldiğini çok iyi bilerek ambalajlı ve sigortalı taşımacılık yapmaktayız. Eşyalarınızı zaten çok sağlam şekilde ambalajlamaktayız ama yine de tüm ev eşyalarınızın sigortası yapılmaktadır. Bu sayede olası bir durumda asla mağdur olamayacaksınız.

Sigortalı Taşımacılık

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.