üstmenu

Asansörlü Nakliye Araç Kiralama

Günümüzde insan gücünün en çok kullanıldığı sektörlerden biri hiç şüphesiz evden eve taşımacılık ve nakliyat sektörüdür. Bu sektörde eşyaları hâlâ sıklıkla insanlar taşımaktadır. Her ne kadar çoğu zaman eşya taşımak için insan gücü kullanılıyor olsa da yüksek katlı binalarda asansörlü nakliyat araçları tercih edilmektedir. Bazen evler yüksek katlı olmasa da eşyaların daha rahat taşınması için veya evin merdivenleri taşımaya uygun değilse asansörlü nakliye araçları kullanılarak eşyalar taşınabilmektedir. Uğur Nakliyat olarak sahip olduğumuz asansörlü nakliye araçlarımızla uygun fiyata kaliteli hizmetler vermekteyiz. Firmamız asansörlü nakliye araçlarını kendi hizmetlerinde kullanmasının yanında başka firmalara da kiralamaktadır. Firmamız kendisi büyürken nakliye sektörüne de katkı sağlamayı göz ardı etmeyerek nakliyat sektörüne yeni değerler katmayı da ihmal etmemektedir.

modüler asansörlü araç kiralama

 

Asansör Kiralamanın Avantajları

Çoğunlukla evden eve nakliyat hizmetinde kullanılan kiralık seyyar asansörlerin bir çok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajların en başında daha az insan gücüyle daha hızlı bir şekilde nakliyenin tamamlanması gelmektedir. Evin balkonuna veya camına doğru dayanan asansör sayesinde eşyalar yüksek katlı binalardan rahatça araca indirilebilmektedir. Eşyalar merdiven kullanılarak taşınmayacağından normalde 6 kişinin yapabileceği işi asansör yardımı ile 3 kişi daha kısa sürede tamamlayabilmektedir. Aynı zamanda eşyalar merdiven kullanılmadan taşındığı için hem merdivenlere hem de eşyalara zarar gelme ihtimali büyük bir oranda düşmektedir.

Asansörlü Nakliye Aracı Kira Ücretleri

Araçlarımız yeni nesil ve düzenli olarak bakımı yapılan araçlardır. Eşya taşırken yaşanabilecek her türlü durum önceden düşünülerek araçlarımızı en optimum şekilde kullanmaktayız. Taşınan eşyaların hepsini önemli olarak görmemiz sebebiyle araçlarımızda basit bir kusur bile görsek bu kusuru kısa zamanda gidererek eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyoruz. Asansörlü nakliye ücretlerimiz evinizin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Örneğin İstanbul’da asansörlü araç kiralama bedelleri 350-600 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.