üstmenu

Ev Eşyası Depolama Şirketi

Uğur Nakliyat olarak ev eşyası depolama hizmeti sunmaktayız. Ev ya da ofisinizde kullanılmayan, fazla eşyalarınızı depolarımızda saklayabilirsiniz. Depolarımızı istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Süre konusunda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Ev eşyası depolama şirketi olarak verdiğimiz hizmetten yararlanmaya karar verdiğiniz takdirde önce sizinle karşılıklı bir sözleşme imzalarız. Eşyalarınızın depo ücret bedeli sizden aylık olarak alınır. İmzaladığımız sözleşmede eşyalarınızın aylık kira bedeli ve kiranın tutarı yazmaktadır.

Sözleşme sonrası evinize ya da ofisinize gelip depolanmasını istediğiniz eşyalarınızı geniş araçlarımıza yükleyerek depolarımıza götürürüz. Eşya depoları odalardan oluşmaktadır. Size ait bir oda belirleyerek eşyalarınızın tümünü bu odada saklarız. Müşterilerin eşyalarını depolarda unutmaları ya da kira bedelini ödememeleri halinde ilk olarak müşterilerle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılır. Nakliyat depolarında kalan eşyalar yazımızı inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kira bedelini en az 6 ay ödemediğiniz takdirde firmamızın eşyaları elden çıkarma hakkı bulunmaktadır. Kira bedelini en az 6 ay ödememiş kişilerin eşyalarını firmamız tarafından ihtiyaç sahibi olduğunda dağıtılmaktadır. Bilinen, kaliteli bir firmadan ev eşyası depolama hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Güvenli Ev Eşyası Depolama Şirketi

Uğur Nakliyat, güvenli ev eşyası depolama hizmeti vermektedir. Eşya depolama hizmeti almak isteyenlerin güvenlik konusunda tereddütleri olmaktadır. Ev veya ofis eşyalarının maliyetlerinin fazla olması sebebiyle güvenilir bir firmadan eşya depolama hizmeti almak istenir. Doğru firmayı bulmak için araştırmalarınızı yapıp hizmet alacağınız firmanın güvenilir bir firma olduğuna emin olmalısınız.

Uğur Nakliyat olarak eşya depolama hizmetimizi güvenli bir şekilde sağlamaktayız. Eşyalarınızı size ayrılan depo odasında kilitli bir şekilde koruma altına almaktayız. Depolarda bulunan her odanın ve deponun kendine özel kilidi vardır ve ikisi de ayrı ayrı kitlenerek eşyalarınız saklanır. Size ayrılan depo odasının kapısının üzerinde isminiz yazılır ve eşyaların size ait olduğu belirtilir.

Depolarımız güvenlik kamerasıyla 7/24 izlenip görüntüler kayıt altına alınmaktadır. Bu sayede eşyalarınızın başına bir şey gelmesi durumunda sorunu tespit edebiliriz.
Ayrıca eşyalarınız anlaştığımız sigorta firması ile sigortalanarak depolanmaktadır. Bizden hizmet aldığınız süre içerisinde eşyalarınızın kaybolması ya da hasar görmesi söz konusu olursa maddi zararınız anında karşılanmaktadır.

ev eşyası depolama şirketi

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.