üstmenu

Villa Taşımacılığı

Villa taşımacılığı özen gerektiren bir iştir. Bu sebeple kendini kanıtlamış, sektörde önde gelen firmalardan hizmet almak gerekir. Villa taşımacılığını zor kılan şey, oda sayılarının fazla olması sebebiyle eşyaların da çok sayıda ve büyük ebatlara sahip olmasıdır.

Villa taşıma işlemini gerçekleştirmek için fazladan personeller ve en geniş araçları temin etmek gerekir. Villadaki eşyaların geneli kıymetli eşyalardır. Dolayısıyla hassas ve dikkatli bir şekilde taşınmaları gerekir. Villa taşımacılığı işlemine gerekli özeni gösterip eşyalarınızın tümünü yazılı sözleşmeli, sigortalı olarak taşımaktayız. Eşyalarınız, uzman personeller tarafından büyük bir titizlikle taşınır. Genelde 4+2, 5+2, 6+2 villaların taşınmasını gerçekleştirmekteyiz. Her tür taşıma işlemini yoğun olarak gerçekleştiren, iş trafiği fazla olan firmamız villa taşıma konusunda da tecrübeli ve profesyoneldir.

Villa taşıma fiyatları bu alandaki taşımacılığın daha zor olması; eşyaların fazla sayıda, büyük ve değerli olması sebebiyle biraz daha fazla ücret talep edilerek gerçekleştirilir. Fakat firmamız sizlere villa taşımacılığı gerçekleştiren firmalardan çok daha uygun fiyat seçenekleri ve indirim fırsatları sunmaktadır. Uygun fiyatlı kaliteli hizmet anlayışına sahip firmamız, sizlere hem kusursuz hem de ekonomik bir villa taşımacılığı hizmeti sunar.

 

Asansörlü Villa Taşımacılığı

Firmamız, asansörlü villa taşımacılığı hizmeti vermektedir. Villa taşımacılığı işlemi zor bir süreçtir. Bu süreci kolaylaştırmak için taşınma sırasında asansörlü araçlar kullanmaktayız.  Bu sayede eşyalarınızın taşınmasını daha güvenli ve pratik bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Eşyaların çok sayıda ve büyük olması sebebiyle asansörlü villa taşıma hizmeti çok avantajlıdır. İnsan gücünden tasarruf sağlanarak eşya güvenliği neredeyse %100 e çıkarılır. Ve eşyalar daha hızlı bir şekilde taşınarak zamandan kazanç sağlanır.  Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız profesyonel asansör villa taşımacılığı hizmeti vermektedir. Asansörlü villa taşıma hizmeti sayesinde zorlu villa taşıma işlemini pratik bir hale getirip kolaylaştırabilirsiniz.

Konforlu asansörlü villa taşıma hizmetinden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Villa Taşımacılığı Fiyatları Nasıldır?

Villa taşımacılığı fiyatları eşyaların sayısına ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Fakat fiyatlar 1400 TL den başlıyor diyebiliriz.

Villa Taşıma İşlemini Gerçekleştirecek Personel Sayısı Fiyatları Etkiler mi?

Taşıma işlemini gerçekleştirecek personel sayısının artması fiyatın artmasını sağlar.  Villa taşıma işlemi genel olarak 4-7 kişi arasında gerçekleşmektedir. Villadaki oda sayısına göre taşıma işlemini gerçekleştirecek personel sayısı daha da artabilir.

 

villa taşımacılığı

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.