üstmenu

İstanbul Antalya Evden Eve Nakliyat

İstanbul Antalya arasında tüm taşıma hizmetlerini sorunsuz olarak gerçekleştirmekteyiz.. Nakliyat hizmetlerini 7/24 istediğiniz her zaman sunmaktayız. Uğur Nakliyat olarak sizlere, şehirler arası komple ev taşımacılığın yanında parça eşya taşıma hizmeti de sağlıyoruz.

Firmamızdan hizmet almaya karar verdiğiniz takdirde ilk önce evinize bir eksper gönderiyoruz. Bu eksper evinizi ve eşyalarınızı inceleyerek bir iş planı oluşturuyor. Nakliyat sürecini bu iş planı doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Eksper hizmeti, sonradan ek ücret çıkarılmaması açısından önemli bir hizmettir. Eksper hizmeti sayesinde önceden evin konumu ve eşyaların durumu kontrol edilerek uygun bir fiyat teklifi oluşturulur. Ve bu teklifin dışına çıkılmaz.

Firmamız, eşyaların güvenle taşınmasına maksimum düzeyde özen göstermektedir. Bu sebeple eşyalarınızı tek tek özel ambalajlarla ve uygun paketleme teknikleriyle paketleyip kolilere yerleştirerek korunaklı hale getirmekteyiz. Eşyalarınızın taşınması ve yerleştirilmesi sırasında zarar görmemesi için paketleme işlemine çok dikkat etmekteyiz. Bunun yanı sıra eşyalarınızı resmi, sözleşmeli, sigorta kapsamında taşıyarak güvenlik garantisi altına almaktayız.

İstanbul Antalya evden eve nakliyat hizmetimizi eşyalarınıza uygun kapasitedeki geniş araçlarımızla ve son teknoloji ürünü asansörlü araçlarla sağlıyoruz. Araçlarımızın kontrol ve bakımı düzenli olarak yapılarak sizlere kaliteli taşıma hizmeti sağlanmaktadır.  Eşyalarınız dikkatle araçlara yerleştirilerek taşınacağınız eve doğru yola çıkılır.

Sigortalı İstanbul Antalya Evden Eve Nakliyat

İstanbul Antalya Evden eve nakliyat hizmetlerimizi sigorta kapsamında gerçekleştiriyoruz. İstanbul Antalya arasında aklınıza gelebilecek tüm evden eve nakliye hizmetlerini sizlere sunmaktayız. Taşınma işlemine başlamadan önce sizinle karşılıklı resmi sigorta sözleşmesi imzalanır. Eşyalarınızın tümü taşınma hizmetine başlandığı andan itibaren sigortalıdır. Eşyalarınıza en ufak bir zarar gelmesi halinde zararınızın bedeli anında karşılanır. Sigorta hizmetimiz, ücret beklentimiz olmadan verilmektedir. Uzun mesafeli İstanbul Antalya arası  yük taşımacılığında risk çok fazladır. Eşyalarınız sigorta hizmetimiz sayesinde güvenlik garantili bir şekilde gerçekleşir. Sizleri hiçbir şekilde mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Güvenli bir İstanbul Antalya evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İstanbul Antalya Evden Eve Nakliyat

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.