üstmenu

Adana Evden Eve Nakliyat

Adana Evden Eve Nakliyat

Firmamız Adana bölgesi başta olmak üzere şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmetleri sunmaktadır. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, parça eşya taşımacılığı, asansörlü taşımacılık, eşya depolama hizmetlerini aktif olarak gerçekleştirmekteyiz. Nakliyat alanında profesyonel çözümler üretip, tüm iş yükünüzü sizden almaktayız.

Tekno- Truck araçlarımızla komple ev taşımacılığı ve parça eşya taşımacılığı hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Firmamız bünyesinde 70’e yakın irili ufaklı geniş taşıma araçları bulunmaktadır. Evinizdeki her eşyaya uygun son model araçlarımızla istediğiniz her vakitte hizmet vermeye hazırız.

Eşya taşıma hizmetimizi daha kolay ve güvenli bir şekilde sizlere sunabilmek için dış cephe asansörlerini hizmetlerimizde kullanmaktayız. Dış cephe asansörü ile taşımacılık kısa sürede, risksiz bir şekilde gerçekleşir. Firmamız dış cephe asansörünü en aktif şekilde kullanan firmalar arasında yer almaktadır. Evden eve nakliyat alanındaki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek çağın gerisinde kalmamaya özen göstermekteyiz.

Müşteri odaklı çalışan Adana evden eve nakliyat firmamız hizmet verdiği müşterilerden olumlu dönüşler almaktadır. Müşterilerin memnuniyetini ölçmek ve sorunları giderebilmek adına hizmet sonrası müşterilerine ulaşarak hizmet hakkındaki yorumlarını almaktadır. Olası bir sorun ya da şikayette bulunulması durumunda firma yetkililerimiz gerekli çözümleri sağlamaktadırlar. Firmamız 43 yıldır nakliyat sektöründe sizlere en kaliteli hizmetleri sağlamaya çalışmaktadır. Adana bölgesinde, kurumsal olarak hizmet veren memnun kalacağınız bir evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

adana evden eve nakliyat

 

 

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.