üstmenu

Eşya Depolama Hizmeti

İstanbul merkezli eşya depolama firmamız, kurumsal ve profesyonel olarak hizmet vermektedir. Sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin her yerinde eşya depolama hizmeti sunmaktayız. Türkiye’nin en çok tercih edilen evden eve nakliyat firması olarak sizlere en kaliteli eşya depolama hizmetini sunmaktayız. Depolama fiyatları konusunda en uygun, ekonomik teklifleri sunarak avantajlı hizmet almanızı sağlamaktayız. İstediğiniz her vakitte haftanın her günü hizmetinizdeyiz!

Firmamız bünyesinde çok sayıda eşya deposu bulunmaktadır. Bir deponun içinde kişiye özel birçok oda bulunur.Bu odalar kitlenerek güvenlik altına alır. Her odanın kapısının üzerinde kime ait olduğu belirtilir. Eşya depolarımız 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Görüntüler kayıt altına alınarak olası bir güvenlik sorunu anında tespit yapılabilmektedir. Firmamız vermiş olduğu her evden eve nakliyat hizmetinde olduğu gibi eşya depolama hizmetini de sigorta kapsamında gerçekleştirmektedir. Eşyalarınızın hasar görüp kaybolması gibi durumlarda zararınızın bedeli anında ödenmektedir.

Eşya depolama hizmetimiz kira bedeli karşılığında verilir. Kira bedelinin en az 6 ay ödenmemesi durumunda firmamızın yetkilileri sizleri arayarak bilgilendirir. Size ulaşamamamız ya da kira bedelini ödememeniz durumunda eşyalarınızı ihtiyaç sahibi kimselere dağıtarak elden çıkarmaktayız. Firmamızdan eşya depolama hizmeti almaya karar verdiğiniz takdirde sizinle resmi olarak bir sözleşme imzalarız. Bu sözleşmede ödenecek aylık tutar, kiranın ödeneceği gün gibi bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca hizmetimize başlamadan önce sizinle sigorta sözleşmesi de imzalamaktayız. Resmi, imzalı olarak yaptığımız sigorta sözleşmesi ile eşyalarınızın güvenliği garanti altındadır. Firmamız eşya depolama prosedürlerine uygun bir şekilde güvenilir eşya depolama hizmeti sunmaktadır. Sizler de firmamızdan eşya depolama hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

eşya depolama

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.