üstmenu

İzmit Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat denildiği zaman akla gelen ilk firmalardan biri olan Uğur Nakliyat, İzmit ilçesinde de hizmetlerini son hızla devam ettirmektedir. Firmamız 42 yıldır evden eve nakliyat hizmeti vermesiyle insanların güvenini kazanarak her geçen gün kendini geliştirmektedir. Günümüzde İstanbul’dan sonra en çok rağbet gören illerimizden biri hiç şüphesiz Kocaeli ilidir. Bu ilimizin en çok bilinen ili pişmaniyesi ile de ünlü İzmit ilçesidir. Hem büyükşehire bağlı olması hem de güzel ve bakımlı sahillere sahip olması nedeniyle insanlar İzmit ilçesini tercih etmektedir. Bu tercihlerinin firmamıza yansıması tabii ki de insanların bu ilçeye evlerini taşımak istemesidir. Eğer sizde eşyalarınızı İzmit ilçesine taşımak veya İzmit ilçesinde bir yerden başka bir yere taşınmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. İzmit evden eve nakliyat hizmetini tecrübeli ve işinin ehli personel kadromuz sayesinde en iyi şekilde sizlere ulaştırmayı amaçlamaktayız.

 

İzmit Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Kendi Araçlarınızı mı Kullanıyorsunuz?

Uğur Nakliyat 1978 yılında tek bir nakliye aracı ile başladığı evden eve nakliyat hizmetini bugün 58 adetlik nakliye araç filosu ile sürdürmektedir. Bütün araçlarımız firmamıza ait olup hepsinin düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Filomuzda kamyon, kamyonet ve tır gibi farklı boyutlara sahip araçlar bulunmaktadır. Bu araçları ihtiyaca göre yani taşınacak eşyaların boyutlarına göre kullanarak hem ekonomik olarak hem de zaman olarak tasarruf sağlamaktayız. Evden eve nakliyat hizmetinde kimi zaman siz a firması ile anlaşırsınız ama kapınıza b firmasının aracı gelebilmektedir. Bu durumda genelde firmalar sizden aldıkları işi yapabilecek araçlara sahip olmadığından sizin eşyanızı başka firmalara taşıtarak komisyoncu gibi çalışabilmektedir. Fakat Uğur Nakliyat olarak İzmit evden eve nakliyat hizmetinde tamamen sahip olduğumuz araçları kullanmaktayız.

izmit evden eve taşımacılık

 

izmit eşya taşıma

İzmit Evden Eve Nakliyat Ne Kadar Sürmektedir?

Evden eve nakliyat hizmeti genel olarak aynı il içindeki iki ev arasında olması durumunda sabahtan başlanması durumunda akşama kadar bitmektedir?. Çoğu zaman evin durumuna göre evden eve nakliyat hizmeti ikindi vaktine kadar bitmiş olmaktadır. Fakat taşınılacak olan şehir komşu bir il olmadığı zaman diğer güne sarkabilmektedir. Kimi zaman farklı durumlar sebebiyle taşımanın 3 gün sürdüğü zamanlarda olsa da genel olarak evden eve nakliyat hizmeti gün içerisinde başlayıp bitmektedir. Firmamızın en yoğun çalıştığı Marmara bölgesinde bulunan İzmit ilçesinden, Marmara bölgesinde bulunan başka bir şehre taşınmanız veya tam tersi olması durumunda eşyalarınızın nakliyesini gün içerisinde bir evden diğer eve itina ile taşıyoruz. Eşyalarınızı arasında daha uzun mesafe olan bir konumdan İzmit ilçesine veya İzmit ilçesinden uzak bir konuma taşımanız durumunda yukarıda da belirttiğimiz gibi genel olarak maksimum 3 gün içerisinde eşyalarınızın taşımasını yapmaktayız. Tabii ki özel istek üzerine veya farklı nedenlerden dolayı bu süreler değişiklik gösterebilmektedir.

 

İzmit Evden Eve Nakliyat Ücretleri Ne Kadardır?

Nakliyat ücretleri konusunda genel olarak net bir ücret vermemiz mümkün olmamaktadır. Bunun tabii ki de belirli nedenleri vardır. Bu nedenlerin başında her evin boyutlarının birbirinden farklı olması, eşyaların alınacağı ve eşyaların taşınacağı dairelerin bulunduğu kat, nakliyede çalışacak eleman sayısı, eşyalar taşınırken asansör kullanımı, iki konum arasındaki mesafe ve müşterinin özel istekleri gibi konular nakliye ücretlerini etkilemektedir. Siz de kabul edersiniz ki bu kadar fazla neden varken net bir fiyat belirlemek mümkün değildir. Bundan dolayı internet sitemizde genel olarak nakliye ücretlerinden bahsetmiyoruz. Net bir ücret alıp eşyalarınızı profesyonel çalışan kadrosuyla Uğur Nakliyata taşıtmak için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Çağrı merkezi numaramız 444 55 15‘dir.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.