üstmenu

Şehirler Arası Taşıma

Şehirler arası taşıma hizmetleri ihtiyaçlarınızda yılların tecrübesine sahip olan Uğur Nakliyat sizlere talep ettiğiniz hizmeti memnuniyetinizi esas alarak sunmaktadır. Uzun yıllardır bulunduğu nakliye sektöründe bulunmanın sağladığı deneyimin de etkisi ile daima müşterilerinin isteklerini ön planda tutarak eşyalarını güvenle taşımaktadır. İstanbul merkez ofisli olan firmamız tüm Türkiye’de şehirler arası nakliye hizmetlerini sağlar. Hizmetimizden yararlanmak için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Şehirler Arası Evden Eve Nakliye

Taşınmanın stresli ve zorlu bir süreç olduğunu ve hatta çoğu taşınan kişinin bu sürecin zorlu ve maliyetli bir süreç olduğunu düşünmesi ile vazgeçtiği oluyordur. Evet taşınmak oldukça zorlu ve stresli bir süreçtir bu konuda hem fikir olduğumuzu açıkça belirtebiliriz. Fakat taşınmak bazen bir tercih durumunda olabilirken aynı zamanda zorunda olduğumuz durumlarda oluyor. Bu durumda taşınmak kaçınılmaz oluyor. Taşınma süreçlerinde artan taşınma maliyetleri minimize etmek maksatlı aslında planlı bir taşınma organize edilmelidir. Bunu nakliyat ile birleştirecek olursak bu durumda seçim yapacağınız nakliye firması doğru bir firma olmalıdır. Şehirler arası evden eve nakliye alanında uzman olup daimi hizmet sağlayan Uğur Nakliyat firmamız kendi bünyesinde bulunan araç ve ekipler ile hizmet sağlar. Şehirler arasında yoğun olarak talep gören firmamız müşterileri için daima iyi bir nakliye planı yaparak ekonomik fiyatlar ile sigortalı taşıma hizmetleri sağlar.

şehirler arası evden eve taşıma

Şehirler Arası Taşıma Firmaları

İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de bulunan nakliye şirketleri şehirler arası nakliye hizmetleri sunar. Çok sayıda bulunan bu firmalar arasında seçim yapmanında kolay olmadığının farkındayız. Taşınma süreçlerinde artan masraflar sebebi ile seçim yapmada en fazla etkili olan unsur fiyat unsurudur. Taşınırken elbette fiyat unsuru değerlendirme kriterleri arasında yer almalıdır fakat bu baş kriter olmamalıdır. Şehirler arası taşıma firmaları seçimlerinde öncelikli olan taşıma şirketinin güvenilir bir nakliyat şirketi olması esas alınmalıdır. Taşınma süreçlerinde müşterilerine şeffaf ve net bilgi verebilecek bir firma ve bu firmanın aynı zamanda müşteri memnuniyetine önem vermesi şarttır. Bunu günümüzde artık fazla yaygın olan sosyal medya veya firmanın web sitesinde yer alan referans mektuplarını inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Özetle eşyalarınızı teslim edeceğiniz nakliye şirketini araştırmalı ve eşyalarınızı sapasağlam taşıyabileceğinden emin olmalısınız. Ayrıca muhakkak nakliye sigortası yapacak olan bir firma ile anlaşmaya özen gösterin. Bu kriterlere uyan firmaları araştırarak nakliyat fiyat teklifleri almanız seçimlerinizin daha kolay sonuçlanmasında yarar sağlayacaktır.

Şehirler Arası Parsiyel Eşya Taşıma

Şehirler arası parça eşya taşıma olarak da bilinen bu hizmet, aynı lokasyona taşınacak komple olmayıp parça olan eşyalarınız için tercih edilebilen daha ekonomik olan bir hizmettir. Komple eviniz taşınmayacak ise bu hizmet sizin için fiyat açısından daha faydalı olabilecek fakat zaman açısından taşınacağınız ve taşındığınız lokasyonun yoğunluğuna göre nakliye planlaması organize edilmektedir. Şehirler arası parça eşya taşımacılığı hizmetlerinde nakliye firmanız ile iletişiminiz doğru ve net olmalıdır. Aksi durumda iletişim kopukluğundan kaynı yaşanan büyük problemler yaşanmaktadır. Bu problemleri yaşayarak mağduriyet yaşamak istemiyor iseniz muhakkak programı net olarak konuşmanız gereklidir ve nakliye şirketinin bu konuda sizlere doğru bilgiyi zamanında sağlaması şarttır.

Şehirler Arası Parsiyel Eşya Taşıma Hizmeti Kaç Gün Sürer?

Şehirler arası ev taşıma hizmetimiz 2-3 gün sürebilmektedir. Fakat şehirler arası parça eşya taşıma hizmetimiz, ev taşımaya göre daha kısa sürmektedir. Ev taşıma sırasında bir evdeki bütün eşyaların taşınması gerçekleştiği için her eşyanın ayrı ayrı paketlenip araçlara konulması zaman almaktadır. Parça eşya taşınmasında ise tek ya da az sayıdaki eşyalar paketlenerek nakliye araçlarına yerleştirilir. Bu işlem daha az zaman almaktadır. Şehirler arası parça taşıma hizmetinin süresi gidilen yolun uzunluğuna göre de değişiklik göstermektedir.

Şehirler Arası Taşıma Fiyatı Şehir İçi Taşıma Fiyatından Farklı mıdır?

Şehirler arası taşıma fiyatı, şehir içi taşıma fiyatına göre daha fazladır. Şehirler arası taşımada gidilen yol uzunluğu çok daha fazladır. Yol mesafesine bağlı olarak nakliye ücretleri değişkenlik göstermektedir. Taşınma sırasında alınan yol ne kadar fazla ise taşımacılık ücreti o kadar pahalı olur.

şehirler arası taşıma

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.