üstmenu

Websitemiz Güncellendi

Uğur Nakliyat firmamız 2004 yılından beri dijital olarak web sitesini güncellemektedir. Web siteminizin Versiyon 2.0.1 olarak 13.03.2020 tarihinde yayına girmiş, web sitemiz hizmetlerimiz açıklayıcı ve görseller üzerinden bilgi paylaşımcı şekilde yayına girmiştir. www.ugurnakliyat.com web sitesinde ana başlıklarımızda Hakkımızda, Misyon, Vizyonumuz yer almakta olup hizmetler bölümünde evden eve nakliyat ,depolama,lojistik ve araç kiralamayla ilgili bilgileri detaylı bir şeklide anlatan sayfalarımız yer almaktadır.
Versiyon 2.0.1 ilk kez olarak blog sayfası eklemesi yaptık, Blog sayfasında siz değerli kullanıcılarımızı, müşterilerimizi ve meslektaşlarımızı bilgilendirecek yazılarımız paylaşılacaktır. E-bülten sayfasında kayıt olmanız durumunda blog sayfamıza eklenen güncel yazılarda haberdar olabilirsiniz.

Web sitemiz bugün itibariyle 13.03.2020 versiyon 2.0.1 olarak yayınlanmıştır, ilerleyen zamanlarda versiyonu 2.0.2 yayına girecek olmasıyla beraber ios (app) ve android (googleplay) uygulamalarında geliştiriyor olacağınız. www.who.is/whois/ugurnakliyat.com kayıtlarına göre web sitemiz 2004 yılında yayına girmiştir. 16 yıllık dijital İnternet kullanımı her daim sizinle olmakla mutluluk duyuyor olacağız.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.