üstmenu

Beyoğlu Nakliye Firmaları

İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Beyoğlu’nda nakliyat hizmetlerine yoğun olarak ihtiyaç duyulmaktadır. Beyoğlu’na ya da Beyoğlu’ndan başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamız sizin için tüm taşınma sürecini üstlenmektedir. Ev taşımacılığından ofis taşımacılığına, eşya depolamadan, parça eşya taşıma hizmetine kadar bir çok nakliyat hizmetini şehir içi ve şehirler arası olarak gerçekleştirmekteyiz. Beyoğlu nakliye firmaları arasında bilgi birikimimiz ve profesyonelliğimizle dikkat çekmekteyiz. Yılların verdiği tecrübe sayesinde tüm nakliyat aşamalarına hakimiz. Güçlü ekibimiz ve kaliteli geniş araçlarımızla sizlere Avrupa standartlarına uygun nakliyat hizmeti sağlamaktayız. Beyoğlu nakliyat firmamız ile eşyalarınız kısa sürede yeni yerinize taşınmaktadır. Avantajlı ve pratik bir nakliyat hizmeti için bizimle iletişim e geçebilirsiniz.

Eşya Depolama Beyoğlu Nakliye Firmaları

Beyoğlu Nakliye firmamız taşıma işleminin yanı sıra depolama hizmeti de sunmaktadır. Depolamak istediğiniz eşyalarınız size özel odalarda kilitlenerek saklanır. Depolarımız 7/24 kamera ile izlenir ve depoladığınız eşyalarınız sigorta garantisiyle güvence altındadır. Eşya depolama hizmeti resmi bir sözleşme ile aylık kira bedeli ile verilir. Kira bedelini sizleri düşünerek uygun fiyatlı olarak vermekteyiz. Fazla, kullanmadığınız eşyalarınızı ya da yurt dışına çıkma gibi bir durumunuz söz konusuysa ev ya da ofisinizdeki tüm eşyalarınızı depolarda bir süreliğine saklamaktayız. Depo kira bedelinin uzun süre ödenmemesi durumunda eşyalar elden çıkarılır. İhtiyacı olan insanlara dağıtılmaktadır.

Kredi Kartı İle Ödeme İmkanı

Firmamız nakliyat hizmetlerinde kredi kartı ile ödeme imkanı sunmaktadır. Sizlerin ödeme konusunda rahat etmenizi düşünerek kredi kartı ile ödeme imkanını hizmetlerimizde dahil ettik.  Çeşitli taksit seçenekleriyle rahat bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Nakliyat hizmet bedelini kredi kartı ile ödeyecekseniz taşınma işlemi başlamadan önce ödeme yapmanız gerekmektedir. Peşin olarak ödemek istiyorsanız ödemeyi hizmet sonrası da gerçekleştirebilirsiniz.

beyoğlu nakliye firmaları

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.