üstmenu

Manisa Evden Eve Nakliyat

Manisa evden eve nakliyat şirketleri arasında yer alıp en iyi hizmeti sağlayan çok az sayıda firmalardan biri olan Uğur Nakliyat, müşterilerini önemser. İstanbul merkez ofisli olan Uğur Nakliyat , tüm Türkiye’de hizmet sağlar.

İstanbul’dan tüm Türkiye’ye sevkiyat organize eden firmamız kendi araçları ve kendi personel kadrosu ile eşyalarınızın naklini sağlar. İstanbul’dan Ege bölgesine günlük sevkiyatlar organize ederek eşyalarınızı hızlı bir şekilde nakleder. Profesyonel bir nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İstanbul Manisa Nakliye Şirketleri

İstanbul Manisa nakliye firmaları oldukça çok sayıdadır aslında ayrı ayrı değerlendirecek olursak hem İstanbul nakliyat firmaları hem de Manisa nakliyat firmaları çok sayıdadır. Firmalar arasında seçim yapmak ise zorlaşmaktadır. Her iki durumda da önceliğiniz fiyat değil sizlerin eşyalarını güvenilir bir şekilde ve zarar vermeden taşıyabilecek bir nakliye şirketi ile anlaşma sağlamanız önemlidir. Nakliye şirketleri ile ilk görüşmenizde sizler garantili bir taşıma istiyorsanız eğer taşıma için muhakkak ekspertiz hizmeti talebinde bulunmalısınız.

Ekspertiz hizmeti ile eşyalarınız bulunduğu yerde eksper tarafından görülerek rapor edilir. Bu durum sonrası ise bir taşıma planı organize edilir. Organize edilen bu taşıma planı ise eşyalarınız için en uygun ve güvenilir olan taşımayı organize eder. Tüm taşımalarımız sigortalı olarak güvence altına alınır.

İstanbul Manisa Parsiyel Eşya Taşıma

İstanbul merkezli olan firmamız en fazla talebin yer aldığı İstanbul ilinden tüm Türkiye’ye hizmet sağlar. Talepler arasında Ege ve Akdeniz bölgelerinin daha yoğun olarak görüldüğünü söyleyebiliriz. Taleplerin yoğunluğuna göre sevkiyat planlaması Ege bölgesine günlük olarak öngörülmüştür. Günlük İstanbul Ege bölgesi ve aynı şekilde Ege bölgesi İstanbul sevkiyatları komple eşya taşıma ile beraberinde parça eşya taşıma hizmetlerini de beraberinde yürüterek organize etmekteyiz. Tek tek toplanan parça eşyalarınız taşımaya uygun hale getirilerek sigortalı bir şekilde taşınır ve eşya sahiplerine sağlam bir şekilde teslim edilir.

Şehirler Arası Nakliyat İçin Kaç Gün Önceden Randevu Oluşturmak Gerekir?

Şehirler arası nakliyat hizmeti almak için müşteri temsilcimizle iletişime geçerek taşınacağınız günden en az 4 gün önce eşyalarınız ve eviniz hakkında gerekli bilgileri vererek randevu oluşturmanız gerekmektedir. Aradaki 3 gün içinde ilk olarak evinize ücretsiz eksper gönderilir ve bir iş planımız hazırlanır. Bu süre içinde taşınma için gerekli araçlar ve malzemeler temin edilir böylece belirlediğiniz tarihte  eksiksiz ve planlı bir şekilde prosedürlere uyarak taşınma işleminizi gerçekleştiririz.

Evden Eve Nakliyat Kaç Kişiyle Yapılmaktadır?

Evden eve nakliyat hizmeti ortalama 4-6 kişi ile gerçekleşir. Bu kişiler tesisatçı, marangoz, elektrikçi ve teknik personellerden oluşmaktadır. Eşyaların sayısının ne kadar olduğu ve ağırlıkları eşyaları taşıyacak personel sayısını belirlemektedir. Eğer çok sayıda ve ağırlığı fazla olan eşyalar taşınacaksa, nakliyat hizmeti daha az kişi ile gerçekleştirilir.

manisa evden eve nakliyat

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.