üstmenu

Nakliyat Depolarında Kalan Eşyalar

Nakliyat Depolarında Kalan Eşyalar, Nakliyat Depolarında Kalan Ürünler, Nakliye Depolarında Kalan Eşyalar, Nakliye Depolarında Kalan Ürünler, Nakliyat Depoları

Firmamız eşya depolama hizmeti vermektedir. Eşyalarınızın belirli bir süreliğine emanet olarak saklanmasını üstlenmekteyiz. Kullanmadığınız, fazla eşyaların olması durumunda ya da yurt dışına taşınma gibi durumlarda eşya depolama hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

Depo alanlarımız 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Ve güvenlik personelleriyle korunmaktadır. Her deponun ve odalarının kilitleri vardır. Eşyalarınız size ayrılan depo odasında özel olarak saklanır. Eşyalarınız, istediğiniz süre kadar depolarda saklanmaktadır. Eşya depolama hizmetini karşılıklı sözleşme ile sağlamaktayız. Bu sözleşmede eşyalarınızın ne kadar süre saklanacağı ve fiyat bedeli yazılıdır. Ayrıca eşya depolama hizmetimizi sigortalı olarak vermekteyiz. Bunun için de sizinle sözleşme yapmaktayız. Kaybolma, hasar görme gibi tehlikelerle karşılaşılırsa zararınızın bedeli anlaştığımız sigorta firması tarafından anında karşılanır. Eşya depolama hizmeti için aylık kiralama bedeli ödenir. Fiyat teklifi, eşyalar görüldükten sonra yapılır.

Eşyalarını depolama hizmetinden yararlanarak saklayan bir çok insan vardır. Buna bağlı olarak çok sayıda nakliyat şirketi eşya depolama hizmeti vermeye başlamıştır. Fakat eşya depolama hizmeti alacağınız firmaya çok dikkat etmelisiniz. Eşyalarınızın güvenliği için yasal olarak hizmet veren ve güvenilir eşya depolama firmalarıyla anlaşmanız çok önemlidir.

Bazen eşyalar depolarda unutulmaktadır. Firmamız bu durumda eşyasını unutan müşteriyi arayarak iletişime geçer. Ve eşyalarını hatırlatır. Müşterilere ulaşılmaması durumunda eşyalar bir süre depolarda saklanmaya devam eder ve belir bir süre sonra eşyalar elden çıkarılır. Eşyaların unutulması ya da depo kira bedelinin ödenmemesi durumlarında müşterilere ulaşılamazsa bir süre sonra saklanan eşyalar ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılır. Firmamızdan eşya depolama hizmeti almak için müşteri ilişkilerimizle iletişime geçiniz.

Depolarda Unutulan Eşyalara Ne Olur?

Depolarda unutulan eşyalar olduğu zaman unutulan eşyaların sahipleri aranarak bilgilendirilir. Müşterilerin kira bedelini ödemeyip, uzun süre kendilerine ulaşamamamız halinde eşyalar ihtiyaç sahiplerine verilir.

Depodaki Eşyalar Kira Ödenmediği Takdirde Ne Kadar Süre Sonra Elden Çıkarılır?

Firmamız genel olarak kira bedeli ödenmese dahi uzun bir süre eşyaları depolarda tutmaktadır. Fakat depo kira bedelinin ödenmediği aydan itibaren 6 ay sonra firmanın eşyaları elden çıkarma yetkisi vardır.

Nakliyat Depolarında Kalan Eşyalar

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.