üstmenu

Korona Virüs Tedbirleri

Dünyanın genelinde salgın hastalık olarak çıkan korona virüs (COVİD-19) ilgili bir çok kişinin bu konu hakkında bilgisi vardır.

Korona virüsünden korunmanın bir çok yolu var olduğu gibi Ülkemizin bu konuda almış olduğu bir çok önlem vardır, ancak bununla beraber toplumsal olarak önlemlerimizi almamız gerekmektedir. Bizler Uğur Nakliye olarak korona virüsü ile #EvdeÇalışÜlkeniKoru önlemlerini almaya devam etmekteyiz.

Virüsle ilgili detaylı bilgileri www.hsgm.saglik.gov.tr/tr/covid19/ sayfasından alabilirsiniz. Virüsün yaşamımızda bir çok etkisi oluyor ,olacaktır da ancak şirketlerin bir şekilde bunun için önlem alması ve Sağlık bakanlığından gerekli uyarıları hassasiyet göstermesi gerekmektedir.

 

Virüs’ den sebep kobilerin işlerini devam ettirmesi ve daha fazla iş kaybı yaşamaması adına firmamız bu konuda inovatif çözümler sunmaktadır.

Bir çok şirket önlem alıyor, almaya devam ediyor, beyaz yakalı personellerin evde çalışma olanağı için şirket çalışanlarınızın işlerini evlerine taşıyabiliriz.

Başta İstanbul olmak üzere Uğur nakliyat firması olarak sizlere önlem ve destek adına şirket çalışanlarınızın işlerini evde yapabilmesi için şirketiniz içerisinde bulunan ofis araç ve gereçlerini Çalışanlarınızın evlerine taşımak isteyen kobilere yardımcı olmak isteriz.

İstanbul sınırları içerisinde çalışan personellerinize bilgisayar , ve çalışma dosyalarını bütün tedbirlerimizi ve önlemlerimizi almış olduğumuz özel kıyafetli personellerimiz ile risksiz bir şekilde, Sizin için taşımasını yapalım.

Şehirlerarası taşımacılık yasak mı?
Korono virüs tedbirleri kapsamında ev eşyalarını şehirler arasına taşıması yasak değil, COVİD-19 ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığımız tarafından alınan tedbirler kapsamında “Şehirlerarası arası seyhat yasağı” kararının 3.e maddesinde belirtildiği gibi “Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar” istisna kapsamında olacaklardır.

Bu kapsamda Uğur Nakliyat olarak tüm yurt içi lojistik hizmetlerimizi kesintisiz olarak devam edeceğimizi duyurmak isteriz.

Sağlığınız bizim için önemli Sağlıklı günler dileriz .

 

 

ÜRÜNMİNİMUMMAKSİMUMADET FİYATITUTAR
KİŞİ / LOKASYON15100,00 ₺500,00 ₺
KİŞİ / LOKASYON51070,00 ₺700,00 ₺
KİŞİ / LOKASYON101560,00 ₺900,00 ₺
KİŞİ / LOKASYON152050,00 ₺1.000,00 ₺

Alınan ürünler kişilerin adreslerine teslimatı yapılacak şeklide fiyatlandırma yapılmıştır. Her bir adeti bir adres olarak değerlendirmekteyiz. Aynı adrese birden çok malzeme teslimatı yapabilirsiniz.

 

 

 

dağıtım süreçleri

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.