üstmenu

Nakliyat Ambarı Nedir?

Nakliyat ambarı nedir? sorusu günümüzde nakliyat ile ilgili çokça sorulan sorular arasındadır. Nakliyat ambarı hizmetinin varlığı uzun yıllar öncesine dayanmaktadır. Senelerdir ambar taşımacılığa ihtiyaç duyulmaktadır.

Nakliyat ambarı hizmeti, birden fazla eşyalarınızın aynı anda farklı illere dağıtımıdır. Taşımacılık, komple olmayıp birden fazla eşyaların aynı zaman içinde farklı şehirlere aktarımı şeklinde olacağı için araçlar tam olarak dolmamaktadır ve bu şekilde eşya transferi ancak kargo şirketleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Fakat kargo şirketleri bu hizmet için çok pahalı fiyat teklifleri sunmaktadır. Nakliyat ambarı hizmeti, sahip olduğu sistemi sayesinde hem parça eşyalarınızı aynı anda farklı illere taşımaktadır hem de bu işlemi kargo şirketlerine göre çok daha ucuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Nakliyat ambarı hizmetinde eşyalarınızın boyutları ve ağırlıkları hesaplanarak her eşyaya özel bir fiyat çıkartılır. Nakliyat ambarı hizmetimiz sigortalı olarak gerçekleşmektedir. Eşyalarınızı evinizden aldığımız andan itibaren eşyalarınız sigortalıdır. Ve her türlü zararınızın karşılığı anında ödenmektedir.

Eşyalarınız bu hizmeti veren firmalar tarafından adresinizden alınarak araçlara yüklenir ve dağıtım merkezine götürülür. Dağıtım merkezindeki eşyalar taşınacağı ile göre gruplandırılarak birleştirilir, grup grup eşyalar transfer edilecekleri yerlere giden araçlara yüklenir. Ve taşımacılık gerçekleştirilir. Nakliyat ambarı taşımacılığının süresi gidilen yol uzunluğuna göre değişiklik göstermektedir.

Firmamız sizlerin fiyat konusunda mağdur olmadan eşyalarınızın aynı anda farklı illere taşınmasını sağlamak amacıyla nakliyat ambarı hizmeti vermektedir. Firmamız ile kargolara yüklü miktarda para ödemeden, eşyalarınızın güvenli bir şekilde aynı anda farklı şehirlere taşınmasını sağlayabilirsiniz. Firmamız, vermiş olduğu nakliyat ambarı hizmetiyle de adını duyurmuştur. Siz de bu hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Nakliyat Ambarı Nedir?

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.