üstmenu

Bakırköy Taşıma Şirketleri

Bakırköy Taşıma Şirketleri

Bakırköy taşıma şirketi olarak sizlere memnun kalacağınız güvenilir taşıma hizmetleri sunmaktayız.. 1978’den beri sizlere doğru, dürüst ve güvenilir taşıma hizmetleri sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Yıllardır vermiş olduğumuz kaliteli ve sorunsuz hizmetler ile müşterilerin ilk tercihi, sektörde lider olmayı başardık. Şehir içi ve şehirler arası olarak Türkiye’nin her yerine Bakırköy evden eve nakliyat, Bakırköy ofis taşıma, Bakırköy parsiyel eşya taşıma, Bakırköy sigortalı taşıma, Bakırköy asansörlü taşıma hizmetleri sunmaktayız

Taşınma ücreti; gidilecek yol uzunluğu, eşyaların ağırlığı ve sayısı, taşınacak evin kat sayısına göre belirlenir. Taşınma öncesi evinize eksper gelerek eşyalarınızı inceler ve size bir fiyat teklifi sunar. Bu fiyatta anlaştığınız takdirde, belirlenn gün ve saat taşınma işleminizi gerçekleştirmek üzere evinizin önüne geliriz.

Firmamız yenilikçi ve gelişim odaklı vizyonuyla teknik açıdan gelişmiş, zengin ekipmanlara sahiptir. Günümüzde yüksek katlı binaların sayısı oldukça artmıştır bu sebeple son teknoloji ürünü asansörlü araçları hizmetlerimize dahil ederek aktif olarak kullanmaktayız. Sizlere hem yüksek kalite standartlarında hem de uygun fiyatlı hizmetler sağlıyoruz. Verdiğimiz hizmetlerin kalitesi ile sektörde fark yaratmaktayız!

Bakırköy taşıma firması olarak sistemli ve planlı bir şekilde çalışmaktayız. Taşınma öncesi size özel aşamalı bir iş planı oluşturup bu plana eksiksiz bir şekilde uymaktayız. Bulunduğunuz konuma geldikten sonra ilk olarak eşyalarınızın sökme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Sonra eşyalarınızı toplayarak her eşya cinsine ve boyutuna özel malzemelerle ambalajllayıp kolilere yerleştiriyoruz. Bakırköy taşıma şirketimiz eşyalarınızın güvenli bir şekilde, hasara uğramadan taşınmasına özen göstermektedir. Dilerseniz kıyafetlerinize kadar paketleme işlemlerini personellerimiz ile gerçekleştirip, askılı taşıma hizmeti de sunmaktayız.

Zengin nakliye filomuz ile İstanbul Asya ve Avrupa yakası başta olmak üzere ülkenin tüm illerine sigortalı, profesyonel evden eve taşımacılık hizmetleri sağlıyoruz. Sizler de hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bakırköy Taşıma Şirketleri

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.