üstmenu

Başakşehir Nakliye Firmaları

Başakşehir nakliye firmamız, Başakşehir nakliye firmaları arasında kendini göstererek ön plana çıkmayı başarmıştır. 1978’den beri aklınıza gelebilecek her türlü nakliyat hizmetlerini sizlere sunmaktayız. Firmamız gerek nakliyat hizmet çeşitleri gerek teknoloji konusunda gelişen sektöre ayak uydurmaya özen göstermektedir. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, Asansörlü nakliyat, Parça eşya taşıma, Askılı taşımacılık, Eşya depolama gibi çeşitli hizmetli müşterilerimize sağlamaktayız.

Çağın hiçbir şekilde gerisinde kalmayarak modern hizmet anlayışımızla sektörde varlığımızı sürdürüyoruz. Yenileşmeye ve gelişmeye verdiğimiz önem sayesinde nakliyat sektöründe fark yaratmaktayız. Eşya taşıma işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyarak kaliteli bir hizmet sunup sizlerin memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Başakşehir nakliye firmamız uzman kadrosu ile kısa sürede teslimat gerçekleştirmektedir.

Hizmetlerimizde kullandığımız asansörlü araçlarımız ile taşınma işlemini çok daha kısa bir süreye indirgemekteyiz. Eşyalarınızın güvenliğini de bir o kadar önemseyen firmamız nakliyat hizmetlerini sigortalı olarak vermektedir. Taşınma öncesi sizinle resmi sözleşme imzalayarak eşyalarınızın güvenliğini garanti altına alıyoruz. Taşınma sırasında eşyalarınızın başına gelebilecek her türlü olayın sorumluluğu alarak zararınızın bedelini anında karşılıyoruz.  Başakşehir nakliyat hizmetimizde çeşitli ödeme yöntemleri mevcuttur. İster nakliyat işlemlerinden önce kredi kartı ile ister hizmet bitiminde peşin olarak hizmet bedelini ödeyebilirsiniz. Firmamız nakliyat hizmetlerinde

Şehirler Arası Başakşehir Nakliye Firmaları

Başahşehir şehirler arası nakliye firması olarak sizlere Başakşehir başta olmak üzere Tüm şehirlere nakliyat hizmetleri sunmaktayız. Tüm nakliyat hizmet çeşitlerini şehirler arası olarak gerçekleştirmekteyiz. Şehirler arası taşımacılık, şehir içi taşımacılığa göre daha zor ve meşakketli bir iştir. Eşyaların uzun yol boyunca taşınması demek eşyaların uzun bir süre taşınma aşamasında kalarak risk altında olması demektir. Kısa mesafe taşımacılığına göre uzun mesafe taşımacılığında eşyaların güvenlik riski daha fazladır. Şehirler arası taşımacılıkta yol esnasında geniş araçların sarsılması ile eşyalar hasara uğrayabilir ya da araçların kazaya uğraması söz konusu olabilir.

Bu sebeple şehirler arası taşımacılığı gerçekleştiren şoför ve personeller işinin ehli tecrübeli kişiler olmalıdır. Aynı zamanda taşıtların yeni olup bakım ve kontrollerinin düzenli yapılması da  oldukça önemlidir. Bu sebeple anlaşacağınız nakliyat firması profesyonel ve tecrübeli bir nakliyat firması olmalıdır. Firmamız şehirler arası taşımacılık hizmetini uzman bir şekilde prosedürlere uyarak gerçekleştirmektedir. Güvenli bir şehirler arası taşımacılık hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

 

 

başakşehir nakliye firmaları

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.