üstmenu

Parsiyel Eşya Taşıma Nedir?

Parsiyel eşya taşıma, birden fazla müşteriye ait olan parça eşyaların bir araya getirilerek tek bir araç içerisinde dağıtımını gerçekleştirme işlemleridir. Komple bir araç kiralamak ile karşılaştırdığımızda elbette fiyat olarak daha ekonomik olduğunu söyleyebiliriz. En çok karşılaştığımız ve merak konusu olan bir diğer soru ise tek parça eşya taşıyor musunuz? sorusudur. Evet tek parça eşya taşıma hizmetlerini de parsiyel taşıma hizmeti olarak gerçekleştirmekteyiz. Parsiyel taşımacılık şehir içinde de talep görürken şehirler arasında daha fazla talep edilmektedir. Özellikle İstanbul bu noktada dağıtım merkezi olarak görülmektedir ülkemizde. Üretimin ve tüketimin fazla olduğu İstanbul ilimizden hem birçok ile parsiyel olarak taşıdığımız yükler ile birlikte aynı zamanda çok fazla talep edilen İstanbul’a yük taşıma talepleri de oldukça fazla sayıdadır.

 

Firmamız İstanbul merkez ofisli olup İstanbul içi parsiyel eşya taşıma ve İstanbul şehirler arası parsiyel eşya taşıma hizmetleri sürdürmektedir. İstanbul’da hem Anadolu yakası hem de Avrupa yakasında hizmet sağlayan personel ve araçlarımız taleplerin yoğunluğuna göre günlük parça eşya toplama sevkiyatları planlanır. İstanbul içinde toplanması gerçekleşen parça eşyalar firmamızın kendi eşya deposuna getirilerek uygun araçlar içerisine nakliyesi yapılmak üzere planlaması yapılır. Nakliye planlaması yoğunluğa göre organize edilirken hemen hemen tüm Türkiye’ye sevkiyat gerçekleştiren Uğur Nakliyat parça eşyalarınızı kısa sürede ekonomik fiyatlar ile nakleder.

Parsiyel Olarak Taşınabilinecek Olan Eşyalar Nelerdir ?

Evden eve nakliyat sektöründe oldukça fazla talep edilen parsiyel taşıma, komple eşyalarını taşımak istemeyip bir kısım eşyalarını taşımak isteyen müşterilerimiz için tercih edilebilir. Aynı zamanda evinde bulunan eşyaların bir kısmını yazlıklarına veya eşine dostuna vermek isteyen müşterilerimiz içinde tercih edilmektedir.  Ofis taşıma hizmetlerini de aynı zamanda yürüttüğümüz nakliye hizmetlerini parsiyel ofis eşyası taşıma hizmetleri olarak da sürdürmekteyiz. Ofis eşyalarının bir kısmını aynı şehirde veya şehirler arasında başka bir şubesine taşımak isteyen müşterilerimiz içinde tercih edilebilir ekonomik bir hizmettir.

Özellikle yaz aylarında evlenen çiftlerinde tercihi olup çeyiz eşyalarının taşınması konusunda tercih edilen bir hizmettir. İstanbul içi çeyiz eşyası taşıma ve şehirler arası çeyiz eşyası taşıma hizmetleri olarak firmamız tarafından sürdürülen bir hizmet aslında en çok zaman olarak müşterilerimizi endişelendirir. Fakat bunun süresini belirleyen eşyalarınızın bulunduğu il ve taşınmasını istediğiniz il zamanı belirler. Taleplerin fazla olduğu bir il olması durumunda bu süreç elbette daha kısa sürerken taleplerin daha az olduğu bölgeler olması durumunda eşyaların naklinin gerçekleşmesi biraz daha zaman alabiliyor elbette. Tabii ki bu durumda müşterilerimiz ile temsilcileri şeffaf bir şekilde iletişim kurarak müşteri ile nakliye zaman planlaması organizasyonu gerçekleştirilmektedir.

Müşterileri memnuniyetine önem veren Uğur Nakliyat firmamız, parsiyel eşya taşımacılığı taleplerinizde sizlere ekonomik fiyatlar ile hizmet sağlar. Detaylı bilgi ve fiyat için; İLETİŞİM

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.