üstmenu

Dezenfeksiyon Hizmeti

Özel koruyucu taşıyıcı eleman2019 Aralık ayında dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığı(COVID-19) hayatımızı pek çok alanda etkilemiştir. Virüse karşı Dünya sağlık örgütü başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşu ciddi önlemler almaktadır. Ülkemizde de pandemi süreci başarılı bir şekilde yönetilmektedir. Bununla beraber birey ve kurumlarda gerekli önemlerini almaktadır.

Koronavirüs kapsamında yaptığımız ev ve iş yeri taşımalarında müşterilerimizin ve personellerimizin sağlığı için gerekli bütün önlemleri almaktayız. Ev taşımalarında özel koruyucu ekipmanlar ile personelimizi ve müşterilerimizi koruma altına alıyoruz. Bu kapsamda almış olduğumuz tedbirler neticesinde taşımacılık faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

 

Şirketimiz pandemi süreci kapsamında aldığı önlemler ile taşıma sonrasına dezenfektasyon hizmeti eklemiştir. Bu süreçte sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye çalışan firmamız opsiyonel olarak gerekli ekipmanlarla evinizin dezenfeksiyonunu gerçekleştirir. Profesyonel personellerimiz eşliğinde eviniz güvenli bir şekilde steril hale getirilir. Böylelikle taşınma sonrası temizlik ve sterilizasyon işlemleriniz firmamız tarafından sağlanmaktadır. Bu sebeple sterilizasyon işlemi için hem yüksek meblağlar ödemekten kurtulursunuz hem de zamandan tasarruf edersiniz.
Firmamızın pandemi süreci kapsamında aldığı karar ile taşıma sonrasında vermiş olduğu sterilizasyon hizmetleri Uğur Nakliyat ile ofislerini taşıtan değerli müşterilerimiz içinde geçerlidir. Taşınma sonrasında ofisinizin her noktası işinin ehli, profesyonel ekiplerimiz ile dezenfekte edilir ve sizler için virüse karşı korunaklı bir ofis ortamı hazırlanır. Bu süreçte titizlikle işini yürüten personellerimiz hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmamaya dikkat etmektedir. Arşiv Odaları, yemekhaneleriniz ve çalışma odalarınız özenle dezenfekte edilir. Böylelikle dezenfeksiyon hizmeti aramak yerine firmamıza bilgi vermeniz yeterli olacaktır.

Dezenfeksiyon nedir?
Cansız ortamdaki bakteri endosporları dışında kalan patojen mikroorganizmaların öldürülmesi veya üremelerinin durdurulması için yapılan işlemlerin genel adıdır.

 

Dezenfektanlar içerisinde neler vardır?
Dezenfektanlar içerisinde kimyasal maddeler barındırmaktadır. Genel olarak kuvvetli zehirlerdir,bu yüzden ancak belirli koşullarda uygulanır.
1) Gaz halde (kükürt dioksit,formol buharı,klor,  etilen oksit)
2) Sıvı halde (fenol, krezilol, klorofenol, bakır sülfat, demir sülfat, demir permanganat, oksijenli su, tentürdiyot)
3) Katı ya da kıvamlı sıvı halde (Kireç, kalsiyum klorür, trioksimetilen)

 

Taşıma sonrası dezenfeksiyon yapılması
Ev veya ofis taşımalarından sonra dezenfeksiyon işlemi yapılması durumunda tüm mikroorganizmaların yok edilmesidir.

 

Dezenfeksiyon yapılmayacak ürünler?
Gıda ürünler, Bakliyat, Meyve,Sebze ,Et ürünlerine dezenfeksiyon işlem yapılmaz.

 

Evde Dezenfeksiyon yapılacak eşyalar neler?
Mobilya grupları, (koltuk, Dolaplar, yemek masası, sandalye, oturma grubu, yatak odası dolabı) beyaz eşya grubu (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi).

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.