üstmenu

Bursa Evden Eve Nakliyat

Nakliyat sektörüne 1978’de İstanbul’da başlamış olan firmamız Uğur Nakliyat kurulduğundan bu yana sürekli kendini geliştirerek daha fazla il ve ilçede hizmet vermeye devam etmiştir. Günümüzde Türkiye’nin her yerinde nakliyat hizmeti veren firmamızın hizmet verdiği illerden birisi de Marmara bölgesinde bulunan Bursa ilimizdir. Bursa’dan Türkiye’nin her yerine evden eve nakliyat, şehirlerarası nakliyat, ofis taşıma ve eşya depolama hizmetleri veriyoruz. Ülkemizin önemli illerinden birisi olan Bursa’da uygun ücretler ile kaliteli hizmet vererek müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmaktayız. 500’ün üzerinde çalışan eleman kadromuz ile her türlü nakliye işini profesyonel olarak yürütüyoruz.

 

Bursa Sigortalı Evden Eve Nakliyat

Bütün hepsi firmamıza ait olan farklı boyuttaki nakliye araçları ile eşyalarınızı güvenli bir şekilde eski evinizden yeni evinize sigortalı olarak taşıyoruz. Eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmesi durumunda bütün zararınız Uğur Nakliyat tarafından karşılanmaktadır. Günümüzde birçok firma eşyaları sigortalı olarak taşısa da bazı firmalar sigortasız olarak eşyalarınızı taşımakta ve eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmesi durumunda hiçbir sorumluluk almamaktadır. Eğer dikkatli bir müşteri değilseniz anlaşırken eşyalarınızın sorumluluğunun firmaya ait olması ile ilgili bir belgede imzalamadıysanız madur olabilirsiniz. Bu yüzden Uğur Nakliyat gibi kurumsal firmalar ile anlaşarak hem eşyalarınızın güvenliğini garantiye alın hem de kafanız rahat olsun.

 

Bursa Planlı Nakliyat Hizmeti

Firmamız eşyalarınızın güvenliğine ve sigortalı olarak taşınmasına önem verdiği gibi nakliye hizmetinde planlı çalışmaya da son derece önem vermiştir. Anlaşma yapılırken hangi gün ve saatte geleceğimizi bildirdiysek o saatte orada olmayı kendimiz için büyük bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Eşyalarınızın güvenli olarak zamanında teslimi için bütün ekibimiz canla başla çalışmaktadır.

 

Evden Eve Nakliye Ücretleri Bursa

Fiyat konusunda hiçbir şekilde sabit ücretler sunmamız mümkün olmamaktadır. Bunun sebebi evden eve taşımacılık hizmetinin çok fazla etkene bağlı olmasıdır. Bu etkenlere örnek olarak; taşınacağınız ev ve oturduğunuz ev kaçıncı katta?, evlerin birbirine olan uzaklığı ne kadar?, binaya asansör kurulacak mı?, kaç tane eleman çalışacak? gibi soruların cevapları ücretlere etki etmektedir. Bundan dolayı Bursa evden eve nakliyat hizmeti için fiyat almak istediğinizde iletişim sayfamızda bulunan bilgilerden firmamıza ulaşarak gerekli bilgileri vermeniz durumunda daha sağlıklı ve net bir fiyat belirlenecektir.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.