üstmenu

Esenyurt Evden Eve Taşımacılık

Firmamız aktif olarak Türkiye’nin her yerinde evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Firmamız köklü bir firma olup bütün nakliye araçları kendine aittir. Esenyurt evden eve nakliyat hizmetimiz sürekli olarak gelişerek devam etmektedir. Bütün dünyayı hizmet bölgesi olarak gören hizmet anlayışı ile çalışmakta ve müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktayız. Mümkün olduğu kadar çevreci olarak da gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Çevreci ve güncel teknolojilere sahip nakliye araçlarımız 7/24 araç takip sistemleri ile izlenmektedir. Eşyalarınızı gerekli araç gereçleri kullanarak paketliyor ve evinizden nakliye araçlarımıza yüklemesini gerçekleştiriyoruz. İşinin ehli profesyonel ekibimizle dikkatlice araca yüklenen eşyalarınız yine aynı titizlikle Esenyurt ilçesinden İstanbulun başka bir ilçesine veya Türkiye’nin farklı bir yerine taşınmaktadır. Tabii ki Uğur Nakliyat olarak bütün Türkiye’ye hatta gittikçe ülkemizin dışındaki ülkelere de hizmet vermeye başlamamız nedeniyle farklı bir yerden Esenyurt ilçesine de evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Esenyurt Evden Eve Taşıma Eşyalarınız Kim Tarafından Paketleniyor Ve Taşınıyor?

Eşyalarınız tamamen firmamıza yani Uğur Nakliyat’a bağlı sigortalı ve tecrübeli nakliye personelleri tarafından taşınmaktadır. Elemanlarımız asla dışarıdan toplanarak getirilmiş ve normalde firmamızda çalışmayıp o güne özel çalışan insanlardan oluşmamaktadır. Elemanlarımızın birçoğu uzun yıllardır nakliye sektöründe çalışmış ve işini iyi bilen kişilerdir. Nakliye ekiplerimizin koordinasyonunu sağlayan yönetim kadromuzda aynı şekilde tecrübeli personellerden oluşmaktadır. Firmamız hem eşyalarınızın taşınmasında rol alan nakliye elemanları hem de taşınacak eşyanın başlangıç noktasından varış noktasına ulaşmasında rol oynayan beyaz yaka personelleri ile hizmetinizdedir.

esenyurt evden eve nakliyat

 

İstanbul şehir içi taşımacılık

Esenyurt Evden Eve Nakliyat Hizmeti Ne Kadar Sürmektedir?

Evden eve nakliyat hizmetimiz aynı il içerisinde gerçekleşmesi ve herhangi bir aksilik olmaması durumunda genel olarak bir gün içerisinde bitmektedir. Yani Esenyurt ilçesine veya Esenyurt ilçesinden başka bir ilçeye taşınmanız durumunda İstanbul içinde olması kaydıyla büyük bir oranla bir günde hizmet başlamakta ve tamamlanmaktadır. Eğer evden eve nakliyat şehirlerarası olursa aradaki mesafeye bağlı olarak ortalama 2 ile 4 gün arasında tamamlanmaktadır.

Esenyurt Evden Eve Nakliyat Evin Dışından Seyyar Asansör Hizmetiniz Var Mıdır?

Esenyurt evden eve nakliyat hizmetinde ihtiyaç durumunda veya özel istek üzerine eğer evin konumu uygunsa eve dışarıdan seyyar asansör kurularak eşyalarınız taşınmaktadır.

Esenyurt Evden Eve Nakliyat Ücretleri Nasıl Belirlenir?

Evden eve nakliyat dediğimiz zaman verilecek olan hizmetin çok fazla değişkene sahip olduğunu görebiliriz. Bu değişkenlerin bazıları şunlardır: evlerin bulunduğu kat, evlerin birbirine olan uzaklığı, taşıma için asansör olup olmaması, taşıma için gerekli personel sayısı, evin büyüklüğü ve eşyaların fazlalığı gibi değişkenler ve müşterinin özel isteklerine göre istenilen ekstra hizmetler hesaba katılarak ücretler belirlenmektedir.

Esenyurt Evden Eve Taşıma Fiyatları Ne Kadar?

Yukarıda da belirttiğimiz nedenden dolayı hiçbir evden eve nakliyat hizmetinde olmadığı gibi Esenyurt evden eve nakliyat hizmetinde de ücretler istediğiniz hizmete göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple daha detaylı bir şekilde bilgi almak ve ücretleri öğrenmek için iletişim sayfamızda bulunan iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz. 444 55 15 numaralı çağrı merkezimize ulaşarak da hizmet almak istediğinizi belirtip gerekli bilgileri vererek hızlı bir şekilde hizmet kaydı oluşturmanız mümkündür.

Esenyurt Evden Eve Nakliyat Sigorta Var mı?

Firmamız her türlü nakliye ve lojistik hizmetlerini verirken korunaklı araçlar, tecrübeli nakliye personeli ve deneyimli şoförler ile çalışmaktadır. Araçlarımızda eşyalarınızın güvenliği ve hijyenik olarak taşınması için her türlü önlem alınmaktadır. Bununla birlikte firmamız tarafından eşyalarınıza gelebilecek herhangi bir zarar olması durumunda bütün zararınız anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketi tarafından giderilmektedir.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.