üstmenu

Uluslararası Taşımacılık

Firmamız 40 yılı aşkın bir süredir nakliye sektöründe aktif rol almaktadır. Geçen her yılda firmamızı daha da büyüterek bugünlere geldik. İstanbul’da başlayan nakliye hizmetlerimizi bugün Türkiye’nin dışına taşımış bulunmaktayız. Eşyalarınızı Türkiye’den herhangi bir konumdan alarak yurt dışına taşımasını gerçekleştiriyoruz. Uğur Nakliyat olarak en büyük hedeflerimizden biri dünya markası olarak yurt dışında hizmetlerimiz arttırmaktır. Bu vesile ile hem ülkemize döviz kazandırarak ülke ekonomisine katkı sağlamak hem de firmamızı büyüterek siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Uluslararası Taşımacılıkta Hangi Araçlar Kullanılır?

Uluslararası nakliyatta şehir içinde ve şehirler arasında kullanılan araçlara göre daha konforlu ve daha güvenli araçlar kullanılmaktadır. Bunun en büyük sebebi yolun daha uzun olması ve uluslararası nakliyat yapabilmek için gerekli olan minimum ihtiyaçların araçta bulunması gerekmesidir. Yeterli donanıma sahip nakliye kara araçlarının haricinde eşyalarınızın gideceği ülkenin konumuna göre değişiklik göstermekle birlikte deniz yolunda büyük konteyner gemilerinden de faydalanmaktayız. Çok nadir olsa da özel istek ve farklı maliyetler ile uçak kullanarak evden eve nakliyat yaptığımız durumlarda olmaktadır. Uluslararası taşımacılık için gerekli her türlü ekipman ve elemanlar ile birlikte eşyalarınızı büyük bir ciddiyetle sigortalı olarak evinizden alıp uluslararası nakliyesini gerçekleştiriyoruz.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Personellerimiz Ne Kadar Tecrübeli?

Eşyalarınızı şehirler arasında nasıl taşıyorsak uluslararasında da aynı standardı koruyup üzerine daha fazlasını katarak Uğur Nakliyatı bir dünya markası olarak konumlandırmak amacı ile her geçen gün kendimizi geliştirerek ilerliyoruz. Personellerimiz genel olarak tecrübeli ve nakliyat sektöründe uzun yıllar yer almış kişilerden oluşmaktadır. Bu sebeple neredeyse her türlü senaryoyu görüp geçirmişlerdir. Deneyimlerini kullanarak sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan personellerimiz uluslararası evden eve nakliyat hizmetinde de sizlerin yanında olacaklardır.

Uluslararası Taşımacılık Ne Kadar Sürer?

Uluslararası nakliyat dediğimiz zaman bunun için komşu ülkelerimiz Yunanistan, Gürcistan ve Balkan ülkeleri de girmektedir. Bu ülkelere ve birçok Avrupa ülkesine sadece kara yolu üzerinden yani tek bir nakliye aracıyla(genellikle tır gibi büyük araçlar kullanılmaktadır) ulaşım sağlanabilmektedir. Deniz aşırı ülkelere örneğin ABD gibi ülkelere evden eve nakliyat hizmeti sağlanacağı zaman işin içine deniz taşımacılığı veya bazı durumlarda da hava taşımacılığı girebilmektedir. Tabii ki birden fazla araç kullanımı süreyi azaltabileceği gibi arttırma ihtimalide vardır. Uçak ile yapılan taşıma gemi ile yapılandan daha hızlı olur. Fakat genel olarak ev taşımalarında uçak yerine gemiler tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni uçak ile taşıma maliyetleridir. Deniz yolu ile taşınan eşyalar daha uzun sürede ulaşım sağlasa da hava yoluna göre daha uygun fiyatlı olması nedeniyle daha fazla tercih edilmektedir. Maliyet dışındaki bir sebepte uçaklar daha çok kargo taşımacılığı yaptığından ev eşyasının nakliyesini yapmamaktadır. Katma değeri yüksek kargo taşımacılığı varken hiçbir firma daha fazla alan verip daha az para kazanmayı kabul etmeyeceğinden genel olarak evden eve nakliyat taşımacılığı ya sadece kara araçları ile ya da kara ve deniz araçları birlikte kullanılarak hibrit bir taşıma gerçekleştirilmektedir. Bu sebeplerden dolayı bizimle iletişime geçip detaylı bir bilgi verirseniz net bir süre belirlememiz mümkün olmaktadır.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Ücretleri Ne Kadardır?

Nakliye ücretlerimiz çok farklı sorularını cevabını aldığımız zaman tam olarak belirlenebilmektedir. Fakat uluslararası nakliyat ücretleri doğal olarak şehirler arası ve şehir içi nakliyat ücretlerinden daha fazla tutmaktadır. Bunun en büyük sebebi Türkiye’nin dışına çıkmaya başladığınız an gerekli olan belgelerdir. Hem araç için hem de şoför için gerekli belgelerin ücretlerinden ötürü ücretler artmaktadır. Bu belgelere sahip şoförler daha nitelikli ve donanımlı olmaları sebebiyle yurt içi taşımacılık yapan şoförlere göre daha fazla ücretler ile çalışmaktadırlar. Şoförlerin ücretlerinin artması doğal olarak nakliye ücretlerine de yansımaktadır. Ülke içerisinde olduğu gibi uluslararası taşımacılıkta da net bir fiyat belirlenmesi mümkün değildir. Bu sebeple iletişim sayfamızda bulunan iletişim bilgilerinden bize ulaşarak eşyalarınız ve nereden nereye taşınacağınız hakkında bilgi vermeniz durumunda net bir fiyat belirlememiz mümkün olmaktadır. Siz de kabul edersiniz ki uluslararası nakliyat hizmeti şehir içi taşımacılığa göre daha fazla etkene göre değişiklik gösterebilmektedir. Bazen eşyaların nakliyesi baştan sona tır ile yapılabilirken bazı durumlarda eşyaların taşınacağı ülkelere göre taşımanın belirli bir kısmı uçak ya da gemi ile de sürdürülebilmektedir. Bu kadar karışık ve fazla etkene göre fiyatlar değişebileceğinden net bir fiyat almak için 444 55 15 numaralı çağrı merkezimizi arayarak tam bir fiyat alabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.