üstmenu

Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat

İstanbul’un en yoğun ilçelerinden biri olan Küçükçekmece ilçemizde yıllardır büyük bir özen ve gayret ile evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz. İstanbul merkezli olarak çalışan firmamız günümüzde Türkiye’nin neredeyse her yerinde hizmet vermektedir. Kendi araç filosuna sahip olması ve tecrübeli personelleri ile evden eve nakliyat hizmetinde sizleri memnun etmeyi amaçlamaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Uğur Nakliyat insanımızın en uygun ücretler ile hak ettiği hizmeti almasını amaçlayarak sürekli hizmetlerini tabiri caizse fiyat-performans hizmeti haline getirmektedir, en iyi hizmeti en uygun ücretler ile sunmayı amaçlamaktadır. Günümüzde çok fazla nakliye ve lojistik işi yapan firmalar bulunmaktadır. Bu firmaların bir çoğunun ya arabası ya da sürekli personeli bulunmamaktadır. Bu firmaların aksine Uğur Nakliyat hem kendi nakliye araç filosuna sahip hem de düzenli olarak çalışan sigortalı elemanları ile hizmet vermektedir. Firma olarak şunu görüyoruz ki kendi elemanı ile taşıma yapmayan firmalar çoğu zaman büyük zararlara uğramışlardır ve bu zarar ne yazık ki müşterileri de etkilemektedir. Bu mevzunun bilincinde olmamız sebebi ile kendi araç filomuza ve devamlı elemanlara sahibiz.

Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasıl Yapılmaktadır?

Hizmetlerimizin hepsinde olduğu gibi Küçükçekmece ilimizde yapılacak herhangi bir evden eve nakliyat hizmetinde tecrübeli ve işinin ehli personellerimiz tarafından bürün eşyalarınız paketlenip araca güzel bir şekilde dizilerek taşınmaktadır. Çalışan elemanların hepsi resmî olarak firmamıza bağlı personellerden oluşmaktadır. Eşyalarınızın sorunsuz bir şekilde nakledilmesi için gerekli bütün önlemleri almamıza rağmen Uğur Nakliyat olarak işimizi sağlama almak amacı ile Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetinde bütün eşyalarınızı sigortalı olarak taşıyoruz. Böylelikle istemeden oluşabilecek her türlü kaza sebebiyle eşyalarınıza zarar gelmesi durumunda bütün zararınız anlaşmalı olduğumuz sigorta tarafından karşılanmaktadır.

Küçükçekmece ofis taşımacılığı

 

Küçükçekmece ev taşıma

Küçükçekmece Ev Taşıma Süreleri Ne Kadar?

Evden eve nakliyat bir nakliye türü olmasının yanında kendi içinde de şehir içi, şehirler arası ve uluslararası olarak ayrılmaktadır. Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetini yine İstanbul’da bulunan bir ilçe arasında yapacaksanız muhtemelen bir günde taşıma ve yerleştirme işi bitmiş olacaktır. Yani büyük ihtimalle Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmeti aynı gün içinde başlayıp bitecektir. Fakat şehirler arası ve uluslararası evden eve nakliyat hizmeti dediğimiz zaman bu süreler çok farklı olarak değişecektir. Şehirler arası olduğu zaman ortalama 2 ile 3 gün arasında başlayıp tamamlanmaktadır. Tabii ki bu süreler farklı durumlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Daha detaylı bilgi almak ve nakliyenin ne kadar süreceğini tam olarak öğrenmek için iletişim sayfasında bulunan bilgilerden bizimle iletişim kurarak bilgi alabilirsiniz.

Küçükçekmece Nakliye Fiyatları Ne Kadar?

Evden eve nakliyat konusunda ve diğer taşıma hizmetleri için belirli bir ücret söylememiz ya sizin ya da bizim için zarar oluşturabilmektedir. Bunun sebebi nakliye sektöründe bir hizmet veriliyorsa bu hizmetin çok fazla değişkene göre yapılma şeklinin ve ihtiyaçlarının değişmesidir. Örneğin eviniz yüksek bir katta bulunuyorsa ve evin içerisindeki asansör kullanılmıyorsa dışarıdan asansör kurmak gerekebilir bu da firmamız için ek bir maliyet olduğundan nakliye ücretine de yansımaktadır. Evinizin içinde bulunan eşyaların çokluğuna göre çalışacak elemanın sayısı ve niteliği değişebileceğinden bu da ücrete artış ya da düşüş olarak yansıyabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü net bir fiyat almak için bize ulaşabileceğiniz iletişim kanalları İletişim sayfasında bulunmaktadır.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.