üstmenu

Maltepe Nakliye Firmaları

Maltepe evden eve nakliyat firması olarak 43 yıldır İstanbul’un Anadolu & Avrupa yakasında şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmeti sunmaktayız. Firmamızın bünyesinde 70 üstü irili ufaklı taşıma araçları ve son teknoloji ürünü asansörlü araçlar bulunmaktadır. Araç çeşitliliğimiz ve fazla sayıdaki araç filolarımızla sizlere kaliteli hizmet sunmaktayız! Maltepe nakliye firmamız personel ekibini işini severek yapan becerikli kişilerden oluşturmuştur. Sahip olduğumuz güçlü personel ekibimizle eşyalarınızı güvenli ve sağlam bir şekilde taşımaktayız. Eşyalarınızı önce uygun malzemelerle paketleyip sonra dikkatlice taşıyoruz. Biz her ne kadar dikkat etsek de eşyalarınızın güvenle taşınmasını garanti altına almak adına sigortalı olarak hizmet sağlıyoruz.

Eşyalarınız bizimle imzalı, sözleşmeli olarak güvenle taşınmaktadır. Evden eve nakliyat ve ofis taşımacılığı başta olmak üzere sizlere çeşitli nakliyat hizmetleri sunmaktayız. Hiçbir nakliyat hizmetinden mahrum kalmadan, tüm yeniliklere ayak uydurarak gelişip müşteri kitlemizi genişletmekteyiz.

Maltepe Nakliye Firmaları Eşya Depolama Hizmeti

Maltepe nakliye firması olarak taşıma işlemlerinin yanı sıra eşya depolama hizmeti de sunmaktayız. Eşyalarınızı belirli bir süreliğine depolarımızda saklayabilirsiniz. Depolarımız çok sayıda odalardan oluşan anahtarlar ile kitlenerek muhafaza edilen alanlardır. Eşya depolarımız 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenerek koruma altına alınmıştır.

Tüm nakliyat hizmetlerinde olduğu gibi eşya depolama hizmeti de sigortalı olarak verilir. Eşyalarınız depolarımızda sigortalı olarak saklanır. Eşyalarınızı belirli bir süreliğine depolarda saklamak istiyorsanız aylık kira bedeli karşılığında hizmet alabilirsiniz. Kira bedeli fiyatımız diğer Maltepe nakliye firmalarına göre kalite- fiyat açısından caziptir. Eşya depolama hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

maltepe nakliye firmaları

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.