üstmenu

Avrupa Yakası Evden Eve Nakliyat

Firmamız evden eve nakliyat hizmetleri İstanbul avrupa yakası olmak üzere bir çok yerde yapmaktadır. Avrupa yakasında eşyalarınız taşınma işlemini profesyonel bir şeklide taşınması yapan Uğur Nakliyat firmamız ev eşyaların taşınması konusuda uzman ekip ve çelik kasalı araçlar ile hizmet vermektedir.Avrupa yakasında ev taşıma işlemler bir çok ilçede hizmetimiz vardır. Hizmetlerimizdeki ana temel işleyişimiz profesyonelliktir, Ev eşyalarınızı havalı nalyon patlayan ürünler ile paketlenmesi yapıyoruz. Avrupa yakasında evden eve nakliyat hizmetleri içerisinde firmamız paketleme , mobilya sökülümü ve mobilya montajını hizmet dahil yapmaktadır. Ev eşyalarını nakliyat emtia sigortası ile sigortalanarak güvence altına almaktadır.

Avrupa yakasında şehirlerarası nakliyat işlemleride firmamızı tercih edebilirsiniz, Firmamız komple ve parsiyel olmak üzere iki çeşit taşıma hizmet sunmaktadır.Şehirlerarası nakliyat bölgelerine göre haftanın hergünü parsiyel taşımamız vardır, ister evinizin bir odasını isterseniz bir parça eşyanızı firmamız ile taşıtabilirsiniz.

avrupa yakası evden eve nakliyat

Avrupa yakasında nakliye fiyatları

Oturduğunuz ilçeden yeni taşınacağınız ilçeye göre fiyatlandırma yapılmaktadır.Avrupa yakasında evden eve nakliyat ücretleri belirlenmesi ana başlıkları; Eşyalarınız oda sayısı ,kat oranlarınız ve eşyanın taşınacağı mesafeye göre fiyatlandırma yapılmaktadır.

Avrupa yakasında eşya depolama

Firmamız İstanbul bir çok ilçesinde hizmet verdiği gibi avrupa yakasının tamamına eşya depolama hizmeti vermektedir.Eşyalarınızı hacmine göre veya alacağınız hizmete göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Nakliye sigortası nedir; Bir çok sigorta şirketinin nakliyat emtia sigortası yapmadığını bileritmek isterim öncelike sigorta şirketleri taşınan ürünleri ,kullanımı olması dolayı değer fiyatlandırması yapması zordur.Bu nokta bir çok sigorta firması emtia nakliyat sigortası kaçınmaktadır, Durum böyle olduğunundan nakliyat emtia sigortası maliyetleri yüksek çıkmaktadır. Firmamız yapılan iş sirkülasyondan dolayı nakliyat emita sigortasını maliyeti yüksek kalmaktadır. Firmamız taşınan tüm eşyaların kullanımı gözetmeksin eşya sigortasını ücretsiz olarak yapmaktadır.

 

 

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.