üstmenu

Bağcılar Nakliye

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun ücretlere iyi hizmetler vermeyi amaçlamaktayız. Uğur Nakliyat olarak yıllardır Bağcılar evden eve nakliyat hizmetini işinin ehli nakliye elemanlarımız ve deneyimli beyaz yaka ofis personellerimiz ile profesyonel olarak vermekteyiz. Bütün hizmetlerimiz belirli bir düzen ve plana göre işlemektedir. Bu sebeple çoğu zaman eşyalarınızın evden eve nakliyesinin saat kaç gibi biteceği bilinmektedir. Bu düzenin işlemesini sağlayan en önemli etkenlerden biri de bütün nakliye operasyonlarımızın tek bir merkezden yönetilmesi olmaktadır. Düzenli, hijyenik ve seri bir şekilde eşyalarınıza hiçbir zarar vermeden evden eve nakliye hizmetini başarı ile tamamlamayı hedeflemekteyiz. En iyi hizmeti en uygun ücretler ile vermek için sürekli firmamızı büyüterek geliştiriyoruz. Bağcılar nakliyat hizmetinde lider firmalardan biri olan Uğur Nakliyat profesyonel ekibi ile birlikte her zaman hizmetinizdedir.

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılıyor?

Bağcılar nakliye hizmetinde işinin ehli, deneyimli nakliye elemanlarımız ve uyum içinde çalışan beyaz yaka personellerimizle eşyalarınızı hem hızlı hem de hiçbirine zarar vermeden taşımaktayız. Eşyalarınıza maddi olarak gelebilecek her türlü zarar için önceden önlem almış olsak da bütün Bağcılar evden eve nakliye hizmetinde bütün eşyalarınızı anlaşmalı olduğumuz sigorta acentesi ile sigortalayarak taşımasını gerçekleştiriyoruz. Bunun en büyük artısı tabii ki de taşınan eşyalarınıza herhangi bir zarar gelmesi durumunda bütün zararınızın sigorta tarafından karşılanıyor olmasıdır.

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Eşyaların Paketlenmesini Yapıyor Muyuz?

Eşyalarınızın paketlenmesini ve kolilere düzgün bir şekilde yerleştirilmesini sağlıyoruz. Ayrıca beyaz eşya ve elektronik cihazların sökülmesini ve montajını nakliye personellerimiz gerekli alet ve edevatı kullanarak profesyonel bir şekilde yapmaktadır.

 

Bağcılar Nakliye Taşınmadan En Az Ne Kadar Süre Önceden Haber Vermeliyiz?

Firmamız bu konu hakkında genel olarak 4 gün önceden haber vermeniz yönünde tavsiye vermektedir. Bunun nedeni çoğu zaman araçlarımızın önceden yaptığımız planlamalar ve aldığımız işler nedeni ile ancak 3, 4 gün sonrası için randevu verebiliyor olmasıdır. Fakat nadiren de olsa daha az bir süre önceden haber verseniz bile boşta araçlarımız bulunabilmektedir. Bu sebeple 3 gün, 2 gün kaldı diyerek hizmet alamayacağınızı düşünmeyiniz. İletişim sayfamızda bulunan bilgilerden bize ulaşarak istediğiniz gün ve saatte müsait aracımızın olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Bağcılar Evden Eve Nakliye Hizmeti Ne Kadar Sürer?

Evden eve nakliyat hizmeti şehir içinde olacaksa genelde gün içerisinde bitmektedir. Örneğin sabah saat 09:00’da başlayan bir taşıma işlemi ortalama büyüklükte ve ortalama eşyaya sahip bir ev için baktığımızda genelde akşama doğru saat 17:00-18:00 gibi bitmektedir. Taşımanın şehirler arası veya uluslararası olması durumunda doğal olarak bu süre saatten çıkıp günlere dönüşmektedir. Ama bir genelleme yapacak olursak Türkiye içinde olan Bağcılar evden eve nakliyat hizmeti genelde 2-3 gün arasında bitmektedir.

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Ücretleri Ne Kadar?

Bütün nakliye hizmetlerinde birçok kurumsal firma gibi bizde internet üzerinden fiyat belirtmeyi uygun bulmuyoruz. Bunun nedeni nakliye sektöründe özellikle de evden eve nakliyat olduğu zaman çok fazla değişkenin ücrete olumlu ya da olumsuz yönde etki yapması nedeniyle en iyi ve rekabetçi bir fiyat ile evinizi Bağcılara veya Bağcılardan başka bir yere taşımak istiyorsanız bizi 444 55 15 numaralı telefondan arayarak hem daha detaylı bilgi alabilir hem de net bir ücret öğrenebilirsiniz. Bize ulaşmak için İletişim sayfamızda bulunan iletişim kanallarını da kullanabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.