üstmenu

Asansörlü Taşıma

Asansörlü ev taşıma fiyatları eşyalarınızı durumu başta olmak üzere kat oranlarına göre fiyatlar farklılıkları göstermektedir. Eşyaların modüller dış asansör ile taşımacılığın eşyalar üzerinden oluşabilecek deformasyonları en aza indirmektir. Modüller dış asansörlü ile eşya taşımacılığı eşya üzerinden oluşabilecek hasarları önlemek deformasyonları azalmak benzeri bir çok konuda avantajları bulunmaktadır. İstanbul asansörlü taşımacılık hizmetleri  uzun yıllardan ötedir olup ancak günümüze kadar bunun pek yayın olmadığını söyleyebiliriz. Modüller asansör İstanbul şartlarında çok fazla kullanılmadığının dan ve taleplerin az olmasından dolayı çok firmadan modüler asansör öz araçları yoktur, Bundan yaratmış olduğu sebep az ve talep dengesizliğinden fiyatların yüksek olmasına neden olmak tadıydı. İstanbul’da modüller asansör kiralama veya taşıma hizmeti almanız 2019 yıllı sonlarına kadar lüks bir taşıma hizmeti olduğunu diyebiliriz.

Asansörlü taşımacılık fiyatları bölge ve taşınacak olan kat oranlarına göre farklılık göstermektedir. buna bağlı olarak ortalama nakliye fiyatlarına artı olarak hesaplana bilinencek asansör fiyatları şöyledir

BÖLGEFİYAT
Anadolu Yakası Asansör fiyatları750 TL + KDV
Avrupa Yakası Asansör fiyatları750 TL + KDV

Asansörlü ev taşıma yapmanın faydaları; öncelik ev taşımacılık başlınca stresli bir süreçtir, mevcut yaşam alanınızı değiştirmek başlıca bir çok stresi beraberinde getirmektedir, ev taşıması eşyalarınızın durumuna göre yarım gün veya tam günü alacak şeklide taşıma zamanını alır bunu daha pratik ve kolay bir duruma getirmek için, modüller dış asansörün kullanmanın faydaları olacaktır.

Asansörlü ev eşyası nasıl taşınır;
Modüller dış asansörler boyutlarına göre katlar bom uzunlukları olmaktadır ortalama 28 ile 54 metre arasında değişmektedir. minimum 1 kat olmak üzere maksimum 25 katta kadar modüller dış asansörler bulunmaktadır. Asansörlü evden eve nakliyat için binanın araç park etme ve cephenin asansörün bomun yanaşa bileceği bir alan olması gerekmektedir. Asansör bomların 90C açılara göre çalışmaktadır. 90 dereceyi gecen açılarda asansör kurulması risklidir. Asansör bomların üzerine kızak sepet üzerinden iniş ve çıkışlarını yapmaktadır. Açıların doğru yapılamaması durumunda sepetteki eşyaların düşme oranı vardır, Modüller dış asansör kurulumlarını profesyonel ekiplerce yapılması gerekmektedir.

 

“Eşya Taşımanın En Kolay Yolu Asansörlü Taşıma”

 

Asansörlü eşya taşıma;
İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok noktasında asansörlü ev taşıması yapabilirsiniz, İllerimiz %85 modüller asansör kullanılmaktadır, İlçeler bu oran %40 civarındadır.

Asansörlü taşıma yukarıdaki video ‘da olduğu gibi binanı dış cephesi asansör kurulmasına uygun olmalıdır. Asansör taşıma hava şartlarına göre ‘de değişiklik oluşmaktadır. Yoğun rüzgarlı günlerde dış asansör kurulumu uygun değildir. Aynı zamanda yağmurlu günlerde kurulması uygun değildir. Eğer ki asansörlü taşıma hizmeti almaya karar verdiyseniz taşınacağınız günün hava durumunu kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.