üstmenu

Medikal ve Tıbbi Cihaz Taşımacılığı

Taşımacılık ve Lojistik sektöründe kusursuz çalışmalara, projelere ve iş birlikteliklerine imza atan Uğur Nakliyat, mesleğin en hassas ve hijyen odaklı taşımacılığı olan medikal ve tıbbi cihaz taşımacılığında da adından sıkça söz ettirmektedir. Medikal, tıbbi cihazlar, sağlık ürünleri, cerrahi ekipmanlar, sağlık sektörünün temel ihtiyaç malzemeleri, insan sağlığının tesisi için öncelik arz etmektedir.

Lojistik ve nakliye sektöründe ilkelere imza atan bir kurum olarak bu ekipmanların taşınması ve sevkiyatına verdiğimiz önem üst seviyededir. Medikal, cerrahi malzemeler ve tıbbi cihaz taşımalarımızda sağlık sektörünün hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak, ihtiyaç duyulan taşıma gereksinimlerini teslimat sürelerine riayet ederek üst düzey güvenlik kapsamında gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda sağlık sektörünün gereksinimleri doğrultusunda Uğur nakliyat olarak kendimizi güncelliyor ve taleplere olan hassas yaklaşımlarımız çerçevesinde aksiyonlar alıyoruz.

Medikal, tıbbi cihazlar ve cerrahi ekipmanların taşınması için oluşturduğumuz özel taşıma kasalarımız, taşınacak cihaz ve ekipmanların özel durumlarına göre tasarladığımız opsiyonel araçlarımız, ısı ve sıcaklık derecesi korunmuş hidrolik kapaklı kamyonlarımız ve her ay düzenli olarak kontrolleri yapılan, hijyen kurallarına uyan, özel donanımlı personellerimiz ile sağlık sektörü taşımacılığında da farkındalık oluşturuyor ve kusursuz bir şekilde şehir içi ve şehirler arası sevkiyat yapıyoruz. Bunun yanı sıra Uğur nakliyat olarak ilaç yapımında kullanılacak hammadde, tedavi amaçlı üretilen ilaç, kozmetik ve bakım ürünleri taşımacılığını da olağanüstü performans ile gerçekleştiriyoruz.

İlaç ve kozmetik endüstrisi kitlesel sağlık ve kişisel bakım alanında oldukça stratejik bir öneme sahip olduğu için bizlerde operasyonel gelişim ve dönüşümlerimizi aynı oranda sağlık eksenli entegre ediyoruz. İlaç hammaddesi, ilaç ve kozmetik alanında sunduğumuz lojistik ve nakliye hizmetlerinin satış sonrası geri bildirimleri ve müşteri memnuniyetlerine sunduğumuz başarı odaklı katkı yolumuza ışık tutarak gün geçtikçe gelişmemizi sağlamaktadır.

 

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.