üstmenu

Güngören Nakliye Firmaları

Evden eve nakliyat firmamız, Güngören nakliye firmaları arasında sizlere en cazip nakliyat hizmetlerini sunmaktadır! Başta Güngören ve çevresi olmak üzere İstanbul’un her köşesine haftanın 7 günü hizmet sağlamaktayız.. Varlığını 43 yıldır başarılı bir şekilde sürdüren firmamız nakliyat alanındaki uzmanlığını kanıtlamıştır. Güngören evden eve nakliyat firmamız kurumsal olarak hizmet veren güvenilir bir firmadır. Kurumsal olarak hizmet veren firmalar her zaman ilk tercihiniz olmalı! Bu firmaların eşya taşıma sırasında eşyalarınızı tehlikeye atma olasılığı oldukça düşüktür. Güngören nakliye firmamız tüm nakliyat hizmetlerini şehir içi şehirler arası fark etmeksizin sigortalı olarak gerçekleştirmektedir.

Firmamızdan nakliye hizmeti almaya karar verdiğiniz takdirde müşteri temsilcimizle iletişime geçip bir tarih belirlersiniz. Müşteri temsilcimiz ön görüşme sırasında sizden gerekli bilgileri alır ve bir fiyat teklifi sunar anlaşmanız halinde taşınma gününden önce evinize ücretsiz eksper gönderilir eksper eşyalarınızı ve evinizi inceleyerek bir plan oluşturur. Taşınma öncesi ve günü bu plan çerçevesinde disiplinli bir şekilde nakliyat hizmetimizi sunarız!

Taşınma sırasında temizliğe son derece önem vermekteyiz. Düzenli ve temiz bir şekilde çalışarak Güngören bölgesindeki en kaliteli hizmeti sizlere sunmaktayız. Güçlü personel ekibimiz, çok sayıda geniş araçlarımız ve asansörlü araçlarımızla profesyonel sorunsuz bir nakliyat hizmeti gerçekleştiriyoruz. Firma bünyemizde bulunan tüm taşıma araçlarının kontrol ve bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Taşınma sırasında bugüne kadar araçlarımızda hiçbir sorun yaşanmamıştır. Eşya paketleme hizmetine de eşyaların güvenliğini sağlamak adına son derece önem veren firmamız, kullanılan malzemeleri eşyalarınızın zarar görmemesi için özenle seçmektedir. Eşyalarınızın hiçbir hasar görmemesi için gereken her ayrıntıyı düşünüp uygulamaktayız.

Güngören çevresinde köklü bir firmadan sorunsuz bir taşıma hizmeti almak istiyorsanız iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirsiniz.

güngören nakliye firmaları

İlgili İçerikler

Bu sayfayı okuyanlar aşağıdaki içerikler ile de ilgilendi.