KİŞİSEL VERİLERİNİZ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Image

UGUR NAKLIYE TUR. GIDA INS. OTO. SAN. VE TIC.LTD STI.  (“Şirket) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. ŞİRKET, olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, başta 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat ve bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili tüm mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde ve müşterilerimiz başta olmak üzere hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem vermekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile KVK Kanunu’nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekte olduğumuzu işbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlanma Metni ile bildirmekteyiz.

VERİ SORUMLUSU

Kanun uyarınca kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem kişisel verilerin işlenmesi anlamına gelmektedir.

Şirket, veri tabanında kayıtlı olan kişisel verilerin, işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyerek, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olup ve Veri Sorumluları Sicili’ne veri sorumlusu kaydını gerçekleştirerek kayıtlı veri sorumlusu sıfatına haiz olacağını beyan eder.

Kişisel verilerin Şirket adına başka bir gerçek veya tüzel kişi tarafından işlenmesi halinde ise veri sorumlusu olarak Şirket ile veri işleyen kişiler tedbirlerin alınması konusunda müştereken sorumlu olurlar. Şirket; veri sorumlusu olarak, kendisi ile kişisel verilerini paylaşan ilgili kişilere sağladıkları güvenin; iş ortakları, hizmet sağlayıcı, tedarikçi ve yüklenicileri tarafından da aynı şekilde sürdürülmesinin sağlanması için periyodik olarak, kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasına uyumunu denetler.

Kişisel verileriniz bakımından “Veri Sorumlusu”; İstanbul Ticaret Sicili / 444902 sicil numarası ile kayıtlı, 088607326800018 Mersis numaralı, şirket merkezi OSMANGAZI MAH. HILAL CAD. NO: 30 IÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE/ ISTANBUL; UGUR NAKLIYE TUR. GIDA INS. OTO. SAN. VE TIC.LTD STI.’dir.

KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ VE İŞLEME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri ve ofisler, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimizin sunduğu hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Ayrıca, Şirket hizmetlerini kullanmak amacıyla telefon ile iletişime geçtiğinizde veya internet sayfamızı kullandığınızda, Şirketimizi veya internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, Şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

Kişisel verileriniz ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizin aşağıdaki amaçlarla da işlenebilecektir:

Kişisel Verilen Korunması Kanunu kapsamında şirketimiz ile iş ilişkisinde olan aşağıda belirttiğimiz taraflarımızın verilerini toplanmaktayız. Bunlar;

  • Çalışanların ve Çalışan adaylarımızın
  • Çalışan ve çalışan adaylarımızın aile bireylerinin ve yakınlarının,
  • Müşterilerimizin,
  • Tedarikçilerimizin,
  • Danışmanlarımızın,
  • İş ortaklarımızın,
  • Şirket yetkililerimizin,
  • Şirket vekillerimizin,
  • Sözleşme ilişkisinde bulunduğumuz kişi/kişilerin
  • Hukuki işlemlerin muhatabı olan kişi/kişilerin,
  • Ziyaretçilerimizi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 5 ve 6. Maddesi kapsamında şirketimiz taraflarından aşağıda belirtilen verileri toplamakta ve işlemekteyiz. Bunlar;

  • Ad, soyad, telefon numarası, e-mail, adres bilgileri,
  • İnsan kaynakları kapsamında edinilen kişisel ve özel nitelikli veriler,
  • Eğitim ve öğretim bilgileri,
  • İstihdam bilgileri,
  • Talep/şikâyet yönetimi ile ilgili bilgileri,
  • Hukuki işlere ilişkin bilgileri,
  • Etik değerlere ve hukuka uyuma ilişkin bilgileri,
  • Finansal bilgileri,
  • Denetim bilgileri,
  • Elektronik medya kullanımı bilgileri,
  • Sağlanan ve temin edilen mal ve hizmetlerle ilgili bilgiler,
  • İş aktiviteleri bilgileri,
  • Ticaret ve diğer lisans ve izinlerle ilgili bilgiler,
  • Görsel ve işitsel bilgiler (fotoğraf, kamera),
  • Telekomünikasyon kayıtları,
  • E-posta ve bilgi sistemleri hizmetleri kullanım kayıtları,
  • Giriş kayıtları,
  • Sağlık raporları ve sağlık bilgileri,
  • Biyometrik veriler ve
  • Adli sicil kayıt bilgileri

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 5 ve 6. Maddesi kapsamında aşağıda belirttiğimiz şirket amaçlarımızı, ilgili amaçlar ile sınırlı olmak kaydı ile gerçekleştirebilmek için veri toplamakta ve işlenmekteyiz. Bunlar;

  • Akreditasyon ve bakanlık yetki süreçlerinin ifa edilmesi
  • Şirketimizin ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi.
  • Ticari faaliyetlerine bağlı iş süreçleri yerine getirebilmesi,
  • İş ortakları ve/veya tedarikçileri ile olan ilişkilerin yönetimi ve yürütülmesi,
  • Şirketimizin web sitelerinin teknik olarak yönetimi,
  • Müşteri yönetimi ve şikayetlerin takibi,
  • Hizmet anketleri ve Şirketimize gönderdiğiniz soruların takibi,
  • Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması,
  • Hizmetlerin satış, pazarlama, satış sonrası süreçlerinin planlanması ve icrası,
  • Hizmetlerin içerikleri konusunda bilgilendirme yapılması,
  • Yasal mevzuata uygun şekilde ayrıca onay alınmak suretiyle ticari elektronik ileti gönderilebilmesi,
  • Eğitim,etkinlik ve diğer organizasyonların yürütülmesi,
  • Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerle hukuki ve ticari ilişkilerin yürütülmesi ve bu ilişkilerin güvenliğinin temini,
  • Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar,
  • Çalışan idaresi ve yönetimi,
  • Şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetiminin sağlanması,
  • Faaliyetlerimiz gereği ihtiyaç duyulanLojistik faaliyetlerinin planlanması,
  • Etik değerlere ve hukuka uyum ve hukuki iş ve prosedürlerin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin ve/veya hukuki taleplerin takibi,
  • İnsan Kaynakları ve personel alım süreçlerinin planlanması, yürütülmesi ile eğitim ve öğretim faaliyetlerinin takibi ve gerçekleştirilmesi,
  • İş sağlığı ve/veya güvenliği süreçlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Kurumsal iletişim ve kurumsal yönetim faaliyetlerinin planlanması ve yürütülmesi,
  • Bilgi güvenliği yönetimi hizmetlerinin yürütülmesi,
  • Finans ve/veya muhasebe işlerinin takibi, denetimi ile müşterilerin finansal risklerinin tespitine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi,

 

  • Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması,
  • Ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi,
  • Bilginin elde edilmesi esnasında ilgili kişiye bildirilecek sair amaç ya da amaçlarla,
  • İlgili mevzuatın gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak üzere,
  • Şirket çalışanlarına ve üçüncü kişilere eğitim hizmetlerinin sağlanması ve yürütülmesi
  • Şirketimizin amacına uygun olarak gözetim ve denetim hizmetlerinin yürütülmesi,
  • Hizmeti alan tarafa sertifikasyon hizmetlerinin verilmesi

Hakkınızda kişisel verileri hangi yollarla topluyoruz?

* Doğrudan sizin tarafınızdan sağlanan kişisel veriler: Tarafımıza sizin ilettiğiniz tüm bilgi ve belgeler.

* Çerezler ve benzeri teknolojiler vasıtasıyla topladığımız kişisel veriler Kişisel verileriniz, Kanun’a uygun olmak kaydıyla Şirketimiz Genel Müdürlüğü, müşteri hizmetleri, ŞİRKET ve/veya anlaşmalı kurum internet siteleri, www.ugurnakliyat.com  ve benzeri diğer kanallar aracılığı ile otomatik ya da otomatik olmayan yollarla, yazılı, sözlü ya da elektronik ortamda toplanabilmektedir.

 

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARILABİLECEĞİ

Toplanan kişisel verileriniz; Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, iş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) değerlendirme süreçleri, itibar araştırma süreçleri, hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, müşterilerimize Topluluk Şirketlerine, Şirket yetkililerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN TOPLAMA YÖNETMEİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketçe sunduğumuz hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda Şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASINDA YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER

Şirket, işbu Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni içerisinde zaman zaman faaliyetlerin gerektirdiği ölçüde veya yasal açıdan gerekli olan değişiklikleri yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni “www.ugurnakliyat.com” sitesine konulmasıyla birlikte geçerlilik kazanır. İşbu Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni içerisindeki değişikliklerden haberdar olmanız için, siz değerli paydaşlarımıza siteye giriş sağladığınız anda uyarı olarak bildirim düşecektir.

KVKK KAPSAMINDA TOPLANAN VERİLERİN SAKLANMA SÜRELERİ

Kişisel verileriniz, ilgili yasal mevzuatlarda belirtilen saklama sürelerince, ilgili yasal mevzuatlarda herhangi bir süre belirlenmemişse Şirketimizin uygulamaları ve ticari yaşamının teamülleri uyarınca veya yukarıda anılan işleme amaçlarının gerekli kıldığı süre boyunca verileriniz saklanmakta ve sonrasında Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7. Maddesine uygun olarak silinmekte, yok edilmekte ya da anonim hale getirilmektedir.

ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN TOPLANAN VE İŞLENEN VERİLERİNİZİN GÜVENLİĞİ

Kişisel verileriniz, işlendikleri ve saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla yönetimimiz tarafından teşvik edilen Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi teknik ve idari tedbirlerini, Kişisel Veri Koruma Yönetim Sistemi gereklilikleri ve ayrıca KVKK kurulu tarafından yayımlanmış Kişisel Veri Güvenliği Rehberi gereklilikleri sürekli işletilmekte ve sürekli iyileştirme kapsamında geliştirmektedir.

KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metni’nde aşağıda düzenlenen yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, Şirketimiz tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

 

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVK Kanunu’nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

 

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, KVK Kanunu gereğince, yazılı olarak Şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede Şirketimize KVK Kanunu’nun 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; www.ugurnakliyat.com. adresindeki formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını OSMANGAZI MAH. HILAL CAD. NO: 30 IÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE/ ISTANBUL adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu ugurnakliye@hs01.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesi uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili

İlgi Kişinin Hakları Çerçevesinde Başvuru Yöntemleri

Kişisel verilerle ilgili her türlü sorunuz için UĞUR NAKLİYE veri güvenliği sorumlu yetkili birimiyle iletişime geçiniz.

Şirket Veri Güvenliği Sorumlu Yetkili Birimi: info@ugurnakliyat.com

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 13. Maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, 10 Mart 2018, 30356 Sayılı yayımlanmış “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” istinaden aşağıda ki yöntemler ve bilgiler ile gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru içeriğinde gerekli bilgiler;
1. Başvuru sahibinin, Ad, Soyad bilgisi.

  1. Başvuru sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise TC Kimlik Numarası eğer değil ise Uyruğu ile birlikte Pasaport numarası veya var ise Kimlik numarası.
  2. Başvuru sahibinin, Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi.
  3. Başvuru sahibinin bildirime esas elektronik posta adresi, telefon veya faks.

5.Başvuru sahibinin, Talep konusu.

  1. Başvuru sahibinin talep konusuna istinaden bilgi ve belgeleri

AÇIK RIZA

Verdiğimiz hizmetler kapsamında tarafımıza sağlamış olduğunuz kişisel verilerinizin Kanun’a ve işbu 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ne uygun bir şekilde ve belirtilen amaçlarla işlenebileceğini bilmekte, kabul etmekte ve ayrıca işbu 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile Kanun kapsamında yapılması gereken aydınlatma yükümlülüğünü web sitesinde yer alan metin ile yerine getirildiğini, KVKK Aydınlatma Metnini, anladığınızı, haklarınızın ve yükümlülüklerinin bilincinde olduğunuzu beyan etmektesiniz.

** Bu dokümanda yer alan içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.  İşbu dokümanın hazırlanmasında gerekli özen ve dikkat gösterilmiş olmakla birlikte; UGUR NAKLIYE TUR. GIDA INS. OTO. SAN. VE TIC.LTD STI genel çerçevede bilgi veren içeriklerin hatalı veya eksik uygulanmasından kaynaklanabilecek hiçbir sorumluluğu kabul etmemektedir.

 

 

 

 

AYRICA KİŞİSEL VERİLERİ KORUNMASI İLİŞKİN DİĞER BELGELERİNİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ

 

GİZLİLİK POLİTİKASI VE TAHHÜTNAMESİ

KİŞİSEL VERİ GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN TEKNİK TEDBİRLER BEYANI

KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

 

 

Sigortalı Taşıma

Tüm taşıma hizmetlerimizde araç başı 400.000 TL ücretsiz sigorta yapıyoruz

Çevreci Lojistik

Geri dönüşüm ürünleri tekrardan yararlanarak doğaya katkı sağlamaktayız.

Çağrı Merkezi

Haftanın 7 günü 24 saati bize hardaim ulaşabilirsiniz

Misyon
  • Kürsel Çözümler
  • Fonksiyonel Taşıma
  • İstihdam ve Ekonomi
  • Yüksek Performans
  • Kurumsal Çözümler
  • Stratejik Çözümler
Vizyon
  • Entegre Çözümler
  • Köklü Geçmiş
  • Sektörel Değerlendirme
  • İnovatif Konsept
  • Kurumsal Planlama
  • Güvenilir Hizmet
Değerler
  • Yüksek Teknoloji
  • Sorumluluk Bilinci
  • İnsana Yatırım
  • Girişimcilik
  • Yenilikçilik
  • Yerel Kültürlere Saygı
Image
Image